Katinka lapokra öntötte életét! Hamarosan kapható életrajzi könyve!

A Romantic volt énekesnője, Kunovics Katinka leadott hetven kilót, szenvedett, levetkőzött, majd könyvet írt. Most szombaton mutatták be az első példányokat, hatalmas sikerrel.

Kunovics Katinka? Ugye nem is olyan ismerős. Romantic volt énekesnője, a kis duci? Így már annál inkább. Az elmúlt hetekben újra visszatért az ismert emberek közé, így egyre többet hallani felőle, s egyre inkább megjegyzik az emberek az igazi nevét is. Lassan, de biztosan kilép Győzikéék árnyékából.

Nem is olyan régen Katinka levetkőzött, ország-világ elé tárta kendőzetlen bájait, elmondása szerint büszke magára, mert összesen hetven kilótól sikerült megszabadulnia.

Őszintén vallott a múltról, a nehézségekről, mert ezek a kilók sem vidáman távoztak, de ő mégis itt van, és mosolyog.

Ráadásul mind ezt egy könyv formájában is elénk tárta, amit Döme Barbara, vezető újságíró öntött kerek irományba.

Szex & Fogyás


Most szombaton mutatták be a könyvet a nagyközönségnek, és hatalmas volt iránta az érdeklődés. Ez érthető is, hiszen Schobert Norbi egyik rendezvényén lehetett belepillantani a könyvbe. Ő is csak ajánlani tudja, hiszen egy siker sztoriról van szó, amiben az őszinte valóság köszön vissza ránk.

- Katinka tényleg megdolgozott a sikerért. Az a leadott hetven kiló nagyon szép eredmény, de nemcsak ezen, hanem egy egész életmódváltáson is átesett. Katinka az up-date módszert követte, és még a ma napig is csinálja. Ebben volt nekem csak részem. Adtam neki edzéstervet, segítettem neki, de 90 százalékban mindent magának köszönhet. Hiszen nem én tettem őt rá a futópadra, nem én nyúltam be helyette a hűtőbe, minden, amit elért, magának köszönhet. Én csak a módszert mutattam meg. - vallotta Schobert Norbi, aki nagyon büszke az énekesnőre.

Katinka is megszólalt, hiszen a siker tényleg az övé, és a könyv is.

- Remélem, hogy kelendő lesz a könyv, de majd meglátjuk. Leginkább a fiatal lányoknak ajánlom, akik hasonló problémával küszködnek, vagy küszködtek, mint én. Remélem, hogy ők majd fel tudják használni a tanácsaimat, és elkerülik az én hibáimat. Természetesen nemcsak a fogyásról van benne szó. Pasis dolgok is vannak benne, kicsit humorosan. – mesélte Katinka.

- Az embereket érdekli, hogy lehet hetven kilót lefogyni, ahogy ez Katinkával is megtörtént. Sok érdekes dolgot találhatnak benne az emberek: recepteket, edzéstervet, és Katinka végre elárulja a nagy titkot. Ő keresett meg engem azzal az ötlettel, hogy szeretné, ha az életéről megjelenne egy könyv. Szeretett volna segíteni a fogyni vágyókon, s így vágtunk bele ebbe a történetbe. – mesélte Döme Barbara, a könyv írója.

Most már mindenki nagyon várja, hogy ténylegesen kapható legyen Katinka története, és az a sejtelmes titok csak rátesz egy lapáttal az érdeklődésre.
Forrás: HírExtra/StoryOnline