Jöhet a celebélet! A friss Miss Universe készen áll a népszerűségre

Csodaszép királynőink vannak! Csütörtök este megválasztották Magyarország legszebb lányait, az összevont gigaszépségverseny végén három lány fejére is korona került. Egyiküket "elkaptuk" egy interjú erejéig.

Egy szépségverseny mindig szubjektív egy csöppet, hát mi sem akartunk tárgyilagosak maradni, és a három csodaszép királynő (Serdült Orsolya – Miss World Hungary, Budai Zsuzsa – Miss Universe Hungary, Kocsis Korinna – Miss Earthnek) közül a szerintünk legszebbet kérdeztük a csütörtök estéről, mikor is a győzelemmel vélhetően teljesen megváltozott az élete.

Budai Zsuzsa (Miss Universe Hungary 2009) már másodszor indult ezen az RTL Klub által létrehozott össznépi szépségversenyen. A tavalyi küzdelmet már az elején fel kellett adnia egy betegség miatt. Mennyiben volt erősebb az idei mezőny?


Erősebb volt, mert nagyon sokan a tavalyi év után ismét elindultak, sokan pedig pont a 2008-as gála után kaptak kedvet a kalandhoz. Ráadásul igazi karakterekből sem volt hiány, nagyon markáns arcú versenyzők is indultak.

Igazságosnak tartja a végeredményt?

A Királynő - Döntő
Miss World Hungary - Serdült Orsolya
Miss Universe Hungary - Budai Zsuzsa
Miss Earth Hungary és a közönségdíjas: Kocsis Korinna
Megcseréltem volna egy-két lányt, de az első három azt hiszem, hogy megérdemelten került oda. Azt gondolom, hogy reális eredmény született.

Miss Universe Hungary – mit jelent egy profi szinten modellkedő szépségnek ez a cím?

Természetesen óriási elismerés, hiszen rengeteg szebbnél szebb lány indult a megmérettetésen. Ugyanis hiába mondják az embernek a családtagjai, a barátai vagy éppen a párja, hogy szép, igazából csak akkor hiszi el az ember, ha része van egy ilyen elismerésben.

Az elismeréssel azonban együtt jár az ismertség, a csillogás vagy ha úgy tetszik celebélet is…

Ha nem vágytam volna ezekre a dolgokra is, akkor nem is kezdtem volna bele a versenybe… Meg persze a szervezők is kértek, hogy a balul sikerült tavalyi próbálkozás után maradjak, mert láttak bennem fantáziát.

Innentől kezdve azonban nincs megállás. Tegnapi sikerével megváltotta a repülőjegyét a Bahamákra, a Miss Universe döntőjére.


Igen, már nagyon várom azt a versenyt is. Az igazság azonban az, hogy többször volt már – ha nem ilyen, de hasonló – kalandban részem: négyéves korom óta rendszeresen járok külföldre, a legtöbbször egyedül. Volt például, hogy másfél hónapig modellkedtem kint Törökországban, a bahamai út tehát nem okoz gondot.

Mivel foglalkozik a modellkedésen kívül?

Néhány hónappal ezelőtt megszűnt a munkahelyem, ami egy szépségszalon volt. Azonban ott is csak tanulás mellett dolgoztam, napi öt-hat órát besegítettem. Ebből a szempontból nagyon jókor jött ez a verseny – bár tudom, hogy ez nem hangzik túl szépen…

Mint ahogyan a plasztikai műtét sem. Mit gondol erről, megváltoztatna valamit önmagán?

Én sem érzem magam tökéletesnek… Viszont nem gondolom, hogy ész nélkül neki kellene esnem a plasztikai műtéteknek. Bár tény, hogy van olyan testrészem, amit szívesen megváltoztatnék, és meg is fogok. De ez nem azért van, mert most versenyt nyertem – tizenkét éves korom óta vágyom egy kis korrekcióra…