Botrány! "Undorító az egész, az apám sosem nyúlt hozzám!"

Delhusa Gjoni nevelt lánya kiáll az apja mellett, és az anyját tekinti hazudozónak.

Folytatódik Delhusa Gjoni és nevelt lányának kálváriája. Feljelentések, autós üldözés, ordibálások és menekülés – ezzel teltek napjai a tizenöt éves Andinak az elmúlt héten. A lelkileg és fizikailag is megterhelő történet végére a gyámhivatal próbált pontot tenni azzal, hogy egy VIII. kerületi nevelőintézetbe helyezte el a lányt.

A Romániából érkezett Andrea még csak elképzelni sem tudta volna, hogy nevelőapját, akivel együtt él, molesztálással vádolja meg az édesanyja. Teljesen ledöbbent a történteken. A blikknek végül kifakadt: „undorító ez az egész, az apám sosem nyúlt hozzám! Skizofrén az anyám! Megrögzött hazudozó!

A lány szerint ő az ürügy arra, hogy az anyja háborúzzon az apjával, mert mint mondja, „anya igazából apát akarja tönkretenni., mert ő nem akarta visszafogadni.”

A rendőrségi kihallgatáson Andi vallomásából kiderült, anyja nem volt mintaanya: bántalmazta, szíjjal verte, többször magára hagyta, volt hogy hetekre vagy hónapokra eltűnt. Andi őszintén kiált Gjoni mellett, aki ezekben a nehéz időkben mindig vele volt. „ Ha nincs Gjoni , nem tudom mi lenne velem” – borult ki a lány.

Kiderült az is, az anyja még Erdélyben azzal vádolta meg nagybátyját, hogy szexuálisan zaklatott, pedig ez sem volt igaz. „Hagyjon békén minket az anyám!” – fakadt ki végül.

Az anya állítja, ő a legjobbat akarja a gyermekének, mint mondja, „nem tudja bizonyítani, de biztos, hogy egykori élettársam, Gjoni nem egyszer szexuálisan zaklatta a lányomat. Léleklátó vagyok, álmomban többször láttam őket együtt”.

A tinédzsert szakemberek vették kezelésbe, hogy fel tudja dolgozni édesanyja viselkedését.
Forrás: HírExtra/Blikk