Nem csak pedofil, állatkínzó is Michael Jackson?

Az egykori pop-ikon, Michael Jackson sok társához hasonlóan készül a nagy visszatérésre, csakhogy kérdéses mennyire van ehhez mind ő, mind hírneve formában.

Ki ne emlékezne a Bad, a Thriller vagy a Smooth criminal című Michael Jackson slágerekre? A többség nem csak emlékszik rájuk, hanem szereti is őket, és így van ezzel a fiatalok azon nagy része is, akiknek megmutatják a popkirály slágereit. Ezt nézve biztosan nem lehetne bukás a nagy visszatérés, csakhogy Jackson reputációja az idők során nemhogy megkopott, de a pokol legmélyebb pontjára zuhant.

Ez a már korán megmutatkozó önutálat és egyéb beteges vágyak pénzzel való párosulásából született enyhén szólva is visszás esetek következménye. Addig oké, hogy egy szegény fekete srácból egy gazdag fehér nő lett - ahogy a közismert vicc is fogalmaz -, csakhogy a pedofília gyanúja, és az önsanyargatás nagyon visszavetette Jacko népszerűségét. Erre jött rá a Neverland botránya, amely nemrégen teljesedett csak ki Jack Gordon könyve által. Ebben leírja, hogy a sztár folyamatosan élvezettel verte Bubbles nevű csimpánzát, ráadásul egyszer egy voodoo szertartás során karóba húzatott egy majmot.
Forrás: Bors/HirExtra