A tragédia küszöbén?! Hol szül majd Marsi Anikó?!

Nem tudjuk, hogy Marsi Aikó hol fog szülni, de valahol fog. Lehet, hogy az utca kövén? Palik László cserben hagyja a feleségét? Hihetetlen emberi sorsok.

Palik László megy versenyt közvetíteni külföldre, miközben a gyereke bármelyik pillanatban megszülethet. A Blikk című kultúrlap nem tudja, hogy hogyan fogják szülni vinni Marsi Anikót, s lássuk be, hogy ez a kérdés a társadalom kulturális identitása szempontjából létfontosságú. Nézzük hát.

Mindig van valaki a közelemben, aki készen áll arra, hogy elfuvarozzon szülni – mondja a világsztár. Ezzel úgy fest, hogy a kultúrlap cikkének címében feltett kérdés meg is van válaszolva, hátra lehet dőlni. Ugye, micsoda izgalmak, a tegnapi Chelsea-Barcelona focimeccs ehhez képest kutyafüle volt.

Viszont elképesztően fontos információkat szedett ki Marsi világsztárból a szerző: megtanult ülve aludni! Akkora a pocakja, hogy fekve nem tud pihenni. Micsoda tragédia, szegény… főleg, hogy Palik Laci nem mehet be a szülőszobába, oda az asszony nem engedi be.

Hihetetlenül izgalmas!

Forrás: HírExtra/Blikk