Újra együtt! Ágica is Leó ismét összebújtak!

Egy barátnő azt állítja, hogy Leó felhívta a lakására Ágicát, aki nem ellenkezett. Mikor megkérdezték ezt tőle, akkor sem tagadott semmit. Csak nem jöttek újra össze?

Érdekes fordulat következett be Ágica, az egykori Való Világ lakó életében. Régebben amolyan se veled, se nélküled kapcsolatban tengette életét Leóval, akit szintén a villában ismert meg. Sok mindenen keresztül mentek párjával, még egy öngyilkossági kísérleten is túl van a szőke leányzó.

Leóval már régóta szakítottak, s jelenleg új pasija van Ágicának. Vagyis csak volt!

A TV2, Hal a tortán című műsorába meghívták a lányt, igen ám, de Leó is hivatalos volt a főzőműsorba. Ő próbált intézkedni az ellen, hogy ne kelljen volt szerelmével egy adásban szerepelnie, és párja sem örült ennek, de már nem tudtak ezen változtatni. Kellett a nézettség, gondolta Ágica.

Leó miatt dobta párját!

Ekkor történtek meg az igazán érdekes dolgok, mert az első adás után, azonnal szakított Ágica párjával. Elmondása szerint nem ez volt az ok, ami a kapcsolatuk végét jelentette, hanem párja nagyon elfoglalt volt, és sokat is féltékenykedett. Az Epizódnak elmondta, hogy nem kell őt sajnálni, mert nagyon boldog, s annak is örül, hogy Leó külföldre költözött.

A férfi szerelembe esett egy amerikai lánnyal, s miatta ki is költözött az Egyesült Államokba. Igen ám, de mikor a forgatásokon újra találkoztak, különös dolgok történtek.

Megtévesztő, mert a kamerák előtt folyamatosan piszkálta egykori kedvesét, Ágica egyik barátnője meglepő dolgokról mesélt. Állítólag a szünetekben keresték a másik társaságát, Leó egyenesen a tenyerén hordozta egykori barátnőjét.

De nem állt meg ennyinél a történet! Nemcsak a szünetekben érezték magukat ennyire jól, hanem a férfi még randira is hívta Ágicát. Szó esett itt Duna-parti sétáról, moziról, és még a lakására is felhívta a lányt. A barátnő szerint Ágica nem utasította vissza a férfit.

Ágica erre csak annyit mondott, hogy ismeri már Leót, és kétszínűnek is tartja, de mégsem tagadta a randit, és az éjszakát. Lehet, hogy ismét összemelegedtek?

Pedig Leó nem akármilyen barátnővel büszkélkedhet! Kimberly, az amerikai lány a tévé képernyőjén nézte ki magának a férfit, s fel is vette vele a kapcsolatot. Leó vele képzeli leélni az életét, s emiatt kiment szerelme után az államokba is.
Forrás: HírExtra/ma.hu