Celebbé akar válni: Szepesi Niki bármit bevállalna!

Fantasztikus test, bájos arc, bevállalós természet – Szepesi Nikolett a medencéből kiszállva meztelen képeivel a celebvilágot célozta meg. A HírExtrának azt is elmesélte, hogy mi motiválja ebben...

Szepesi Nikolett például 2008-ban, az eindhoveni Európa-bajnokság 200 méter hát versenyszámának döntőjében remek idővel, 2:09.90-es eredménnyel bronzérmet szerzett. Kár, hogy ez csak keveseket érdekelt akkor, s még kevesebbeket érdekel most, hónapokkal az általános megdöbbenést keltő visszavonulását követően.

Szepesi Nikolettről néhány napja egy vadítóan szexi fotósorozat jelent meg a CKM nevű férfimagazinban, melyben szinte mindent megmutat fantasztikus testéből. Na, ez bizony már felkeltette a magyar „sportbarátok” érdeklődését is, kis túlzással a fotók nyilvánosságra kerülése óta annyit szerepelt a médiában, mint előtte egész úszópályafutása során.

A HírExtra arra volt kíváncsi, hogy mi motivál arra egy még mindig csak 21 éves lányt komoly élsportolói múlttal a háta mögött, hogy betörjön a honi celebek – nem mindig előnyös – világába.

A fő motivációm az volt, hogy – nem tudom megmagyarázni miért – nagyon tetszenek a szexis képek. Én nem úgy állok a fényképezőgép elé, mint egy modell, hanem kíváncsiságból, ugyanis tetszenek ezek a képek, tetszik a légkör. Gyönyörű például, ahogy a fotósok dolgoznak.

Nem zavar, hogy egy-két szexis fotó miatt többet beszélnek rólad, mint amikor még versenyszerűen úsztál?

Ez furcsa, sőt valamilyen szinten csalódás is. Még mindig úgy néznek rám, mint egy sportolóra, engem nem úgy ítélnek el, mint például Dukai Reginát, vagy a többi hasonló lányt. Most, hogy már nem sportolok, sokkal érdekesebb lett az életem, úgymond a celeb élet. Most már inkább a magánéletemmel foglalkoznak, s ez bizony teljesen más, mint amikor sportról beszél az ember. Azt vettem észre, hogy az emberek máshogy állnak most hozzám, annak idején büszkék voltak rám, most pedig valami teljesen mást érzek.

A közvetlen környezeted esetében is ezt tapasztalod?

Gyuri bácsinak, az edzőmnek (Turi György, a Kőbánya SC vezetőedzője – a szerk.) már tavaly októberben – akkor még úsztam – mondtam, hogy lesz ez a fotózás, s akkor ő úgy reagált, hogy „Szó sem lehet róla, akkor az országnak nem lesz hátúszója”, teljes mértékben ellenezte a dolgot. Amikor azonban nemrég kezébe vette az újságot megenyhült, s azt mondta, hogy nagyon szépek a képek, és hogy neki is tetszenek.

A családod is tolerálja az „új életedet”?

Anyukámnak is tetszett, ő csak azt hangoztatta, hogy ezek a törekvéseim a sport mellett ne jelentsenek problémát. A párom, Lontay Balázs kardozó pedig amondó volt, hogy az a kép, amelyiken látszik a mellem már egy kicsit túl sok. Ráadásul azt sem vette igazán jó néven, hogy elárultam a magazinnak néhány dolgot a szexuális életünkről.

Nem gondolkodtál egy percig sem azon, hogy ezeket megtartsd magatoknak?

Az a lány nem mond igazat, aki azt mondja, hogy a párkapcsolatában nem öltözik be, nem használ kínzóeszközöket, vagy semmi hasonló izgalmas dolgot nem művel – hazudik, aki tagadja ezeket. Én eldöntöttem, hogy hazudni nem fogok, aki a sportból jobban ismer, az tudja, hogy milyen vagyok. Meg különben is, erről szól az újság.

Mi az, amit még a fotózásokon kívül bevállalnál? Hiszen egy igazi magyar celeb meg-megfordul néha a manapság annyira divatos kereskedelmi tévés műsorokban.

Pont a minap hívtak fel a Magyar Olimpiai Bizottságtól, hogy május 22-én lesz majd egy több mint kétezer fős rendezvény az ifjúsági olimpikonoknak a Syma csarnokban, s felkértek, hogy legyek Kokó mellett az est háziasszonya.

Akkor is felkértek volna erre a munkára, ha nem vonultál volna vissza, s nem jelentek volna meg a meztelen képeid?

Nem, szerintem biztos, hogy nem. Nagyon sokat számít az, hogy egy nő mit vállal be, hogy mennyit mer magából mutatni, száz százalék, hogy nem kértek volna fel, ha nincs a fotózás. Ráadásul eleve úgy hívtak, hogy kellenek az új arcok. Meg is kérdeztem az illetékesektől, hogy miért engem választanak, hiszen nem vagyok sem olimpiai-, sem világ-, de még olimpiai bajnok sem. Hívhatták volna akár Kovács Katit, vagy a nagyobb neveket is, mégis én kellettem nekik.

De azért alkalmasnak érzed magad a hasonló feladatokra, nem?

Ahhoz képest, hogy sportolok, sportoltam, nőies az alakom, ez azt hiszem, a képeken is látszik.

Egyébként visszatérve arra a kérdésre, hogy mit vállalnék még be, nemrég részt vettem egy pókeres rendezvényen, ahová szintén szívesen mentem, s való igaz, hogy nem tagadom meg a hasonló szerepléseket.

Akár egy Vacsoracsata vagy Hal a tortán szintű műsorra is vállalkoznál?

Bárhol, bármikor részt vennék hasonlóakban, ha felkérnének. Tetszik ez a celebélet, de azért csak a maga módján: azt nem szeretném, hogy minden nap az én magánéletemről szóljanak a bulvárújságok.

Ha három év múlva megkérdezem ugyanezt, akkor is ezt fogod válaszolni?

Huszonegy éves vagyok, három év múlva is csak huszonnégy leszek, úgyhogy szerintem igen. Még nem gondolkodom családalapításon, vagy hasonlókon, de azt sem mondanám, hogy karrierista nő vagyok. Élni szeretnék, ennyi. Mondhatjuk úgy is, hogy most élem ki magamból azt, amit a versenysport miatt eddig nem tudtam…