Sarka Kata kicsit kiborult Hajdú Péter akciója miatt

Hajdú Péter felesége, Sarka Kata bevallotta, kicsit kiborult, mikor párjának nőket kellett vetkőztetnie.

Hajdú Péternek nyolc női melltartót kellett fél kézzel kikapcsolnia ahhoz, hogy továbbjusson a Mr. és Mrs. sztárpárshowban. A műsorvezető-producernek eme irigylésre méltó feladatot saját felesége szeme láttára kellett elvégezni, nem is ment tökéletesen a dolog.

A biztos kezű Hajdú könnyedén előbukkantotta a ciciket a hátolgombolós csöcsfixekből, ám az elsőcsatokkal meggyűlt a baja.

Sarka Kata közben szigorú tekintettel szemlélte végig a lányok között lavírozó férjét. A Borsnak elárulta, vegyes érzelmekkel követte a számára ismerős eseményt, egyrészt szurkolt Petinek, másrészt kicsit kiborult, mert nem volt könnyű elvonatkoztatni attól, hogy éppen csajokat vetkőztet.

Kata azért azt is beismerte, hogy Péter egyébként ebben a sportban nagyon ügyes, szinte már szemmel kipattannak a csattok, ha rájuk néz, de tény, hogy az elölkapcsolósokhoz nincsen hozzászokva. „Sem én, sem az elődeim nem hordtak ilyet.” – mondta sokat sejtetőn a hölgy.

Pétert egyébként nem hozta zavarba a nyolc lány tizenhat mellének látványa. Alaposan végigmustrálta a leragasztott mellbimbójú domborulatokat, majd határozottan kijelentette, a feleségének sokkal szebb ékessége van.