Az igazság! Kiderül, mi áll Zalatnay Cini ingatlanügye mögött!

Zalatnay Cini most éppen nincs börtönben. Hitelezői szerint azonban most is ügyeskedik. Mi áll Zalatnay újabb zavaros ügye mögött?

Az alaphelyzet nem túl bonyolult: Zalatnay békésen éli a börtönviselt, kiöregedett énekesnők mindennapi életét tárnoki házukban lányával, Nixivel. Vagyis a ház a lánya nevén van – mint azt tegnap már megírtuk, a Blikk szerint 30 milliót ér az ingatlan. Ügyeskedés? A hitelezők kijátszása? Vagy csak a lányának szerette volna megteremteni a biztos jövőt? Mindenesetre a hitelezők zsiványságot sejtenek a háttérben.

– Komjáthynéval találkoztam pár nappal ezelőtt a Joshi Bharat című műsorban – nyilatkozta a Blikk című bulvárlapnak Zalatnay. – A felvételen megígérte, hogy soha többet nem fog az újságokon keresztül támadni. Korábban ugyanis kijelentette, hogy tönkre fog tenni – tette hozzá az énekesnő.

Zalatnaynak természetesen az fáj a legjobban, hogy mindezzel nem őt, hanem lányát támadják a „jóakarók”.

– Nem szeretném, ha Nixi miattam kerülne kellemetlen helyzetbe – sírta el bánatát a bulvárlapnak Zalatnay Sarolta. – Volt elég baja, amikor nem voltam mellette. Én énekesnő vagyok, fergeteges koncerteket adok, jó lenne, ha végre a szakmai sikereimre figyelnének ennyire – panaszkodott a valóban csodálatos és megbecsülendő életművel rendelkező énekesnő.

Cini persze azt is elmondta, hogy szerinte ő bizony már keményen megbűnhődött mindenért. Sőt hozzátette: talán egyszer önmagának is meg tud majd bocsátani.

Még valami: Cini egyik „jogi tanácsadója” elmondta, hogy a kérdéses ingatlant Cini lánya vásárolta meg, mégpedig banki hitelből.

Na ja, egy sima gimnazistának csak úgy szórják a hiteleket a bankok…

„Nem vagyok én apáca”…

Hát nem. Az apácáknak ugyanis van hol lakniuk: a zárdában. Cini azonban úgy látszik hajléktalanná vált…
Forrás: HírExtra/Blikk