Szexisebb, mint valaha - Anna Kurnyikova visszatért! - videóval!

Megszokhattuk már Anna Kurnyikovától, hogy időről-időre meglepi a nagyközönséget valami újdonsággal.

A fénykorában még teniszcsillagként, majd később szexszimbólumként emlegették. Majd mint Enrique Iglesias kedvese került a fókuszba. Egy azonban biztos: Anna Kurnyikova mostanában már alig ment a teniszpályák környékére. Most azonban visszatért a sportéletbe! Fantasztikusnak korántsem nevezhető fonákját azonban továbbra sem csodálhatjuk majd, a Jimmy Fallon vezette Late Night Show keretein belül minössze a „sörpong” tudását csillogtatta meg.

Hogy mi az a – szabad magyar fordítással – sörpongnak nevezett játék? Anna Kurnyikova és Jimmy Fallon megmutatják nekünk az alábbi videóban!

Látják, ebben a versenyben is győzött mindenki Annája. Persze azért nem kéne, hogy hozzászokjon a könnyen jött sikerhez… Anna Kurnyikova ugyanis nem kifejezetten az a nyerő típus.

S ezt jól példázza a következő kis történet is, amivel Jimmy Fallon jó házigazdaként meg is próbált előhozakodni az élő adásban.

Tudnak pókerezni? Dívik ugyanis a Texas Hold’em nevű játékban jártas pókeresek között egy mondás: az ász-király (AK) lapkombinációt nevezik (becézik?) Anna Kurnyikovának. Hogy miért? Mert mint mondják a pókeres kollégák: „AK? Jól néz ki, csak mindig veszít…”.

Pont, mint Anna Kurnyikova a teniszkarrierjének csúcsán…
Forrás: HírExtra/Blick.ch