Mit szeretnek a nők a férfiakban?

Összeszedtünk olyan külső és belső tulajdonságokat, amiket egyszerűen nem lehet nem szeretni egy férfiban.

Mik azok az okok, amiért őket választják a nők partnernek, és nem saját nemüket? A HírExtra összeszedte azokat a tulajdonságokat, apró-cseprő dolgot, amit a nők szeretnek az erősebb nemben.

A férfiak sok fiatal nőnek ijesztő teremtménynek tűnnek, ezért is futnak inkább a lányok karjaiba. Nem értik meg az erősebb nemet, esetleg csalódtak is már bennük, vagy harmadik esetben: soha sem érdeklődtek irántuk.

Pedig vannak olyan tulajdonságok, melyekkel csak ők rendelkeznek, vagy egyszerűen csak annyira aranyosak lesznek tőlük, hogy nem lehet őket nem szeretni.

Előbb következzenek azok a belső tulajdonságok, amik nélkül nem jó egy pasi, egy férfi.



1. Legyen vicces!
A férfiak egyértelműen viccesebbek, mint a nők. Nincs olyan lány, aki ne szeretne nagyokat nevetni, ezért mindig is örömmel veszik, ha valaki képes őket megnevettetni. Az az igazi, ha a férfinak egyedi a humorérzéke, azzal biztos, hogy nyerő a nők körében. A nevetés amúgy is a boldogság egyik forrása.

2. Legyen aranyos!
Ez így eléggé tág fogalom, hogy kinek mi számít aranyosnak egy férfiban. De az mindenképp az, ha egy férfi kedves, és figyelmes. Ha képes néha zavarba jönni, az annyira cuki dolog, a nők imádják az ilyet.

3. A rajongás nélkülözhetetlen
Nem, most nem a nők a szeretett személy iránti rajongásáról beszélünk, hanem valami egészen másról. Nincs is annál helyesebb, amikor a férfi fanatikusan szeret valamit, legyen szó sportról, hobbiról, zenéről. Amikor gyűjti a kedvenc sportoló ereklyéit, és átszellemült arccal beszél róla, már-már áradozik, hogy miért éppen ő a háttérképe a számítógépén.

4. Legyen okosabb!
Az okos férfira mindig fel lehet nézni. Nem a tudálékosságról beszélünk, azt senki sem szereti, de egy intelligens férfi mindig biztonságot sugároz, amit a nők szeretnek. Jó érzés az is, ha lehet tőle kérdezni, mert tud rá válaszolni. És szintén nagyon aranyos, amikor a férfi az általa nagyon értett témáról képes órákon át beszélni, és próbálja megértetni azt a nőkkel is.

5. Az sem baj, ha kicsit átlagos
Ez akár a külső tulajdonságokra is vonatkozhat. A nők szeretik az átlagos, egyszerűbb férfiakat. Nem kellenek nekik a rocksztárok, persze azért azok sem rosszak. Ha életünk szerelme egészen véletlenül egy banda gitárosa, akkor egye fene, emiatt csak nem fogjuk kidobni. Külsőt tekintve sem baj, ha átlagosabb, ha nem a legújabb trendek szerint van belőve a haja, az se hátrány, ha nem ő a helyi menő csávó, nem mindenki szereti a feltűnösködést.

Akkor most következzenek a külső tulajdonságok, azért nem árt, ha legalább egy-kettővel rendelkeznek egyes férfiak, ha az álom pasi címre pályáznak.

6. A nők szeretik a szép testet
A szép alatt nem a kigyúrtat értjük, de az tény, hogy nézzen ki jól, szerencsére e téren is minden nőnek más és más a véleménye. Valaki a vékony fiúkat szereti, míg más az erősebb testalkatúakat. Általánosítás ide, vagy oda, sok nő nem szereti a kigyúrt pasikat. Az jó, ha kicsit izmos, persze az se baj, ha nem, de egy kis kocka has, izmosabb kar, váll nem hátrány.

7. A hosszú haj sem hátrány
Több nő is egyet ért vele, hogy a hosszú haj megszépíti a férfiakat. Ha csak A gyűrűk urát vesszük alapul, ott szinte az összes színész parókát viselt, mert eredetileg rövidebb hajkoronával rendelkeznek. Pedig mennyit dobnak rajtuk azok a hosszú tincsek!

8. Szeretjük az alacsony fiúkat is!
Sok nem túl magas férfi szeretne nagyobbra nőni, mert zavarba ejtőnek találják testi adottságaikat, pedig ezzel semmi probléma sincsen, sőt. Rengeteg lány szereti az alacsony férfiakat, hiszen a nők sem nőnek általában túl magasra, és egy apróbb férfi nyakába sokkal könnyebb beleugrani, mint a két méteresébe. De az is nagyon aranyos, amikor a férfi keze alig nagyobb, mint egy nőé.

9. Ha van egy mini kutyájuk…
Furcsa egy férfit apró termetű kutyussal látni, de a nők szemében ez iszonyatosan aranyos, és rögtön beszédtéma tárgya is lesz. Nem hiába próbál meg sok férfi ilyen kis állatkákkal csajozni, ismerkedni, hiszen van rá bőven vevő.

10. A nők a jól öltözött férfiakat is szeretik
Nem kell divatosnak lennie, de azért nem árt, ha nem ugyanazokat a pólókat hordja már öt éve. A legfontosabb, hogy tiszta legyen, és ápolt. A cipő talán a legfontosabb, sok nő ezt nézi meg először egy férfin. Nem azért, mert a márkajelzéseket keresik rajta, hanem egyszerűen sok mindent elárul a cipő a viselőjéről. A színe, a formája, és nem utolsósorban azért a márkája is.

A felsorolást még sokáig lehetne folytatni, mert akárhogy is nézzük, a nők nagyon is szeretik a férfiakat, mert van bőven ok, amiért lehet őket.