Mary Zsuzsi kimondta: Vége!

Elege van Mary Zsuzsinak! El akar költözni volt férje házából, mert szerinte csak így élhet nyugalomban 21 éves szerelmével. De akkor ki fogja eltartani?

Teljesen természetes, hogy Klapka György, Mary Zsuzsi volt férje nem nézi jó szemmel, hogy az ő házában találkozgat egymással volt neje és fiatal pasija. Sőt egyenesen megtiltotta Zsuzsinak, hogy abban a házban találkozzanak, melyet ő vett annak idején, a a rezsijét pedig a mai napig fizeti.

- Ahol csak tud, Klapka szívesen beszél arról, hogy mennyire undorítónak találja a kapcsolatomat Tamással – szörnyülködött a Blikknek az egyre népszerűbb énekesnő. – Azt sem titkolja, hogy nem szeretné Tamást itt látni. Amikor ritkán Tomi jön hozzám úgy kell belopóznia, mert nem akarom, hogy összefussanak a volt férjemmel. Nem egészséges így! – nyilatkozott felháborodottan a Blikknek Mary Zsuzsi.

Kalpka György azonban vidáman vette tudomásul exneje mondatait.

- Ugyan már – mondta nevetve az üzletember. – Már tíz éve folyamatosan el akar innen költözni. Én csak örülnék neki, ki tudnám adni azt a házat is 150 ezer forintért. De úgyse megy el! Ahhoz túl kényelmes nő! – mondta szintén a bulvárlapnak Klapka.

Ráadásul azt is hozzátette: többször találkozott már a házban exfelesége fiatal szeretőjével, de szó sincs haragról. Udvariasan köszöntek egymásnak és ment ki-ki a maga útján tovább.

Lehet, hogy így kellene bánnia Mary Zsuzsival is…

Forrás: HírExtra/Blikk