Durva! A valaha volt legbetegebb szerelmi sokszög

Vigyázat! Csak erős idegzetűeknek! Benkő Dániel, Koroknay Géza, egy másfél mázsás pornószínésznő és az ő férje a főszereplői a kegyetlen élet csúf játékának. Ki kibe szerelmes és kivel feküdt már le? Szerelmi négyszög hányingerrel párosítva.

Megpróbáljuk elmagyarázni, bár nem egyszerű a történet. Benkő Dánielt ugye mindenki ismeri, aki meg nem, az örüljön neki. Ő a meztelenkedő lantművész, aki sokszor mond hülyeségeket, de legtöbbször csak a női nemi szerveket emlegeti. Koroknay Géza színész, Benkő barátja. De kezdjük inkább Foxyval, a ránézésre is legalább 160 kilós pornóssal.

Ő ugyanis szerelmes Benkőbe. Igen, szerelmes, így ahogy mondjuk. Pedig nem is oly rég még férjes asszony volt, csakhogy néhány hónapja szerelemre lobbant a tagbaszakadt Benkő iránt.

- Egy reggeli műsorban láttam tavaly, azonnal magával ragadott a személyisége – mondta el a Borsnak Foxy, alias Simon Eszter. – Mindig nagyon okosan beszél, ehhez társul egyfajta szexuális kisugárzás. Azonnal beleszerettem, teleragasztottam a képeivel a lakást, de a férjem ezt nem viselte el, és kidobott a közös otthonunkból. Mivel a pornózás mellett szinkronszínészkedéssel is keresem a kenyerem, Koroknay Géza kollégám felajánlotta a segítségét, így hozzá költöztem – mesélte el az elmesélhetetlent Foxy a Borsban.

Ezzel pedig már ki is alakult ez a szokatlanul idétlen szerelmi paralelogramma, vagy rombusz vagy mi a fene. Csakhogy Benkő Dánielnek nem kell Foxy. Kellene viszont Koroknaynak. Értik még?

- Utolsó erőmig harcolok Benkőért, de szerintem zavarja a pornós munkám vagy a testsúlyom (ezt honnan veszi? – a szerk.). Miatta fogyókúrába kezdtem, Norbi segítségével szeretnék megszabadulni a felesleges kilóktól. Benkő egyelőre nem viszonozza az érzelmeimet, viszont Koroknay Géza időközben belém szeretett. Egy ágyban alszunk, de nincs köztünk semmi – mesélte tovább Foxy a Borsnak.

Ez még eddig érthető is, egy pornósnak, aki közelebb jár a kétszáz kilóhoz, mint a százhoz pont megfelelne Benkő. De mit akar Koroknay? Hiszen eddig azt hittük róla, hogy egy egészen normális szinkronszínészről van szó…

- Amíg házas voltam, addig elsétáltunk egymás mellett, de amióta ideköltözött teljesen elcsavarta a fejemet – mondta szintén a Borsnak Koroknay. – Olthatatlan szerelem lobbant fel bennem iránta, imádom a belőle áradó szexualitást. A Benkő iránt érzett plátói szerelméből kezd elegem lenni, de bízom benne, hogy előbb-utóbb belém szeret. Így most szenvedünk: sem a férje, sem én nem kaphatjuk meg Foxyt, ő pedig Benkőt – foglalta össze a szavakkal nem is igazán összefoglalhatót a szinkronszínész.

Benkőt persze ez az egész nem igazán hatja meg: a Borsnak elmondta, hogy nem szeretne viccelődni Foxy érzelmeivel, mert neki most egészen más feladatai vannak.

- Új emberiséget kell létrehoznom a világ számára – mondta Benkő. – A nők egyébként is mindig hazudnak, ők ugyanis hazugságból vannak fonva – jegyezte meg a pápához készülő lantművész.

Hogy mi lesz az erősen kamugyanús történet vége, egyelőre nem tudjuk. Egy azonban biztos: a szerelmi trapéz résztvevői egyelőre még élvezhetik szabadságukat. De ha így folytatják hamarosan az elmegyógyintézetben kötnek ki…