Michelle Wild már nem használja a muffot szájöblítésre

Vad Katalin, vagy ismertebb nevén Michelle Wild kiüresedett. A pornót rég otthagyta, már tv-s sorozatban sem domborít, ugyan írt egy könyvet és szexuális tanácsokat ad egy magazinban, de úgy látszik elérkezett az ideje, amikor már nem tudja merre tovább.

Az egykori pornócsillag dilemma elé került. Hiába vezet szexuális tanácsadással foglalkozó rovatot egy magazinban, elmondása szerint kifogyott a tanácsokból. Könyvben is megírta megélt tapasztalatait, de mostanra már megcsömörlött, valami új után nézne.

Mint mondta még nem tudja mi az, amivel a jövőben szívesen foglalkozna, de a szextől már zsibbad az agya, körbejárta, kiürítette a témát. Gyerekes anyaként a média adta állásokra nem is gondol, mert azok időbeosztása ellehetetleníti az anya szerepet. Adódik viszont a kérdés, hogy ha nem is pornó, de egy újabb aktfotózás? Jelenleg nem foglalkoztatja ez a gondolat, de mint fogalmazott: nem kizárt ennek a lehetősége sem, ha megtalálja benne azt a célt, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy szívvel lélekkel végezhesse az éppen adott feladatot.
Forrás: hirextra/Bors