Kéri Kitty szőke lett

Férje szerint a hajszínével a színésznő agyát is leszívták. Kiszőkült az egzotikus szépségű színésznő, Kéri Kitty. A megújulást családja vegyes érzelmekkel fogadta.

- A kislányomnak nagyon tetszett, azt mondta úgy nézek ki, mint Barbie. A fiam viszont teljesen kiborult, azt mondta látni sem akar, amíg szőke a hajam és bezárkózott a szobájába. A férjem sem volt elájulva. Ráadásul az első pár napban kicsit másképp is viselkedtem, ezért megkérdezte, hogy a hajammal együtt az agyamat is leszívták-e.

Kitty azért a szőkeség előnyeit is kiélvezhette, autóstársai ugyanis különösen előzékenyek voltak vele.

- Az autóvezetésnél másképpen viselkedtek velem, sokkal figyelmesebbek voltak. Előre engedtek, megvárták, míg leparkolok, nem türelmetlenkedtek. Amíg barna voltam, sokkal hamarabb rámdudáltak.

Kitty nem önszántából, hanem egy film kedvéért vált meg barna tincseitől.

- A Pillangók című film kedvéért lettem szőke. A szerep megkívánta, én pedig nem akartam parókát, mert kényelmetlen és egyébként is látszik, hogy nem az igazi hajam. Egyébként nem csak a hajam változott a filmben. A barna szememből is zöldet varázsoltunk egy pár kontaktlencse segítségével. Színészkollégámnak, Rudolf Petinek pedig haja lett a forgatások idejére.
Forrás: MTI