Elárverezik Sarka Kata melltartóját

Sarka Kata korán reggel ledobta melltartóját. Az üzletasszony és kedvese, Hajdú Péter vendégeskedett ma reggel a Danubius Csiliben, s csinos fiatal nő egyszerűen nem bírt ellenállni Rákóczi Feri és Lovász Laci csábításának. Míg a televíziós műsorvezető a

Ezen a reggelen nem csak a hallgatók, a Csili műsorvezetői is igen meglepődtek, amikor Hajdú Péter kezében elgörbült egy kanál. Úgy tűnik, Péter hasonló képességekkel bír, mint a mostanság hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Uri Geller. A televíziós műsorvezetőtől megtudhattuk, hogy nem vallja magát mentalistának, nem szokott újabb és újabb produkciókat gyakorolni. Azt hogy a véletlen, vagy valami különleges erők következtében hajlik meg Péter kezében a kanál, csak ő tudhatja.

„Hihetetlen volt, döbbenten ültünk a stúdióban! Péter nem csak hogy hajlítani tudja az a kanalat, de valami fura módom arra is képes, hogy megcsavarja. Elképesztő látvány volt.” – mesélte Rákóczi Feri teljes ámulattal.

A reggeli Csiliben azonban nem csak ez volt az egyetlen megdöbbentő esemény. A két műsorvezető Rákóczi Feri és Lovász Laci ugyanis szó szerint leimádkozta Hajdú Péter szerelméről, a szépséges Sarka Katáról melltartóját.

„Nem az volt az eredeti terv, hogy megszabadítjuk Katát a melltartójától, azonban nem hoztak nekünk olyan tárgyat a felújított lakásukból, amit elárverezhetnénk. Péter felajánlotta az alsónadrágját, amiről gyorsan le is beszéltük, és a csudacsinos piros melltartóra szavaztunk. Kata először nem volt elragadtatva az ötlettől, de vőlegénye kedvéért belement a dologba. Arra azonban Péter sem számított, hogy mi a helyszínen megszabadítjuk Katát a fehérneműjétől, de megtettük. Kisebb közelharcot vívtunk ennek érdekében Péterrel és Katával, de a melltartó most már a mi kezünkben van” – mondta Feri.

Az adásból az is kiderült, hogy egy 80B-s, piros melltartóról van szó. Persze a műveletnek célja is volt, a melltartót elárverezik, a befolyt összeget pedig a Madarász utcai Gyermekkórház javára ajánlják fel. Az árverés 100.000 forintról indult, és az összeg igen hamar megindult felfelé.