Zimány Linda élete legjobb szülinapját ünnepelte

A szőkeség élete egyik legszebb szülinapját ünnepelhette Ausztráliában, kár, hogy legjobb barátai közül csak kevesen lehettek ott vele. Szerencsére a jó barátok szerveztek neki egy másik bulit is hazaérkezése után, amin mindenki ott volt, még Márk is, Lin

Sajnos Ausztráliában sok időt voltunk együtt, ennyit még sosem, és rájöttünk arra, hogy barátként jobban működünk, jó barátok vagyunk, ezért is volt itt ma este.

Márk tehát nem mutatkozott, bezzeg a modell barátnők élvezték a kamerák közelségét. Debreceni Zita, akivel Linda hónapokig élt együtt, külön ajándékkal is készült, de inkább nem hozta el.

- Vettem neki egy igazi, nagy, tipikus Lindás ajándékot, de nem mertem neki elhozni, mert féltem, hogy a buli végén itt hagyja. Egy nagy, leopárd mintás törölközőt vettem egy nagy-nagy nyuszi fejjel, a mit nyáron nagyon jól ki fog használni.

Az ünnepeltnek ezúttal is bejátszották kedvenc Britney Spears slágereit, énekelni azonban most sem hallottuk. Pedig Dukai Regina szerint kifejezetten tehetséges.

- Lindával sok karaoke bulin vettünk már részt, ahol minden féle Britney dalt elénekelt, sőt az én szülinapomon is énekelt. Szerintem semmi baja a hangjával, csak mindig mondom neki, hogy énekeljen bátrabban, és engedje ki.

Linda tiszteletére bejátszották legújabb klipjét is, egészen pontosan a VSOP együttes videóját, amiben a modell is szerepet kapott. Félre értések elkerülése végett énekelnie ezúttal sem kellett…

Forrás: netbulvar.hu