Leo már jól van

Leo ma a Reggeliben mesélt arról, hogy érzi magát. A fiú három hónapig nem dolgozott, egy komoly májbetegség miatt. Rossz erre visszaemlékezni. Elmentem síelni, egészségesen.

A síelésből rögtön adásba mentem, a stúdióban pedig rám szóltak, hogy azonnal menjek kórházba, mert tiszta sárga vagyok. Bementem, és már nem is mehettem haza. Nekem gyengébb a májam, mint az átlagnak. A legszörnyűbb talán az volt, mikor bent feküdtem, és azt mondták, lehet, hogy éjjel visznek az intenzívre. Mit mondjak, nem szívesen aludtam el. Ez ment hosszú időn keresztül.

Leo egy hónapig feküdt kórházban, utána két hónapot otthon kellett pihennie. Ahogy meséli, a legszörnyűbb az volt számára, hogy nem mozdulhatott ki, és nem nagyon találkozott emberekkel.

- Nehéz volt az ellátás is, hiszen nem ehettem bármit. Viszont tegnap volt egy vérvétel, már lényegesen jobbak az eredményeim. Egy hónapig még nem sportolhatok, ez azért van, mert ha elkezdek mozogni, akkor a vért elvonom a májamtól, amit nem szabad. Nagyon legyengültem, fogytam 13 kilót. Most már kezdek visszahízni, de rendkívül nehéz.

A műsorvezető elárulta, hogy mostantól az egészséget helyezi minden más elé.

Forrás: netbulvar.hu