Hogy dolgozzuk fel szeretteink halálát?

Az eltűnt személyek haláluk után túl nagy feladatot adnak a gyászoló házastársuknak. Hogyan dolgozzák fel a veszteséget, ha még a testük sem kerül elő? Nehéz bizonyítékot találni arra, hogy létezik egy másik világ, ami nem kézzel fogható, mégis számtalan

Az eseteket már több tudós próbálta megmagyarázni, de az alagút fénye mindmáig bevilágítja a kíváncsi és nyitott emberek elméjét.

A klinikai halál, az egy-két éves gyerekek beszámolói előző életről, egy másik dimenzióról és a hitelességükről nyert bizonyosság mind alátámasztják, hogy bizony van miért beszélni róla és arra gyanakodni, hogy létünk több mint puszta anyagi vibrálás. A parapszichológusok munkájuk során sok olyan esettel találkoznak, amikor a csöppségek "fecsegésének" utánajárnak a szülők, és megtalálják az előző test sírját vagy nevét és lakhelyét több tíz- vagy százéves anyakönyvi kivonatokban.

Mások elhunyt szeretteikkel veszik fel a kapcsolatot, de az érzékek világában nagyon nehéz eldönteni, hogy csak képzelgünk vagy valóban megtörtént az információcsere? Egy házaspár férfi tagjának egy napon tragikus hirtelenséggel nyoma veszett, amikor sétálni indult a közeli erdőbe. A holttestét sohasem találták meg, de biztosak voltak benne, ha élne, hazatérne.

Egy hónap elteltével tartottak neki egy jelképes temetést, a család meggyászolta, de érthető módon az asszony nem tudta feldolgozni a történteket, ezért elhatározta, hogy kapcsolatba lép szeretett férjével. Egy parapszichológus segítségével sikerült is kommunikálnia vele, de miután magához tért, nem volt biztos benne, hogy valóban megtörtént-e a találkozás.

Később megismételte a rituálét, és a férfi újra megjelent. Megnyugtatta, hogy jól érzi magát, nincs semmi baj, és biztatta feleségét, hogy lépjen tovább. Majd hozzátette, hogy a nappaliban van egy könyv, amit kölcsönkért régi barátjától és megkérte, adja vissza neki. A nő sohasem hallott az említett műről, de hazaérve azonnal keresni kezdte. A könyv valóban ott lapult egy szekrény aljában, ahogyan a férj elmondta a megjelölt címmel és szerzővel.
Forrás: netbulvar.hu