Frank Júlia szakácskönyve

Rengeteg szakácskönyv kapható már az üzletekben, de olyan még nem volt a piacon, amelyet akár a tűzhely fölé is fel lehet akasztani egy szögre, hogy mindig kéznél legyen. Frank Júlia új, praktikus kivitelű szakácskönyv sorozatánál elsősorban a nyersanyago

Frank Júlia tartja a magyar szakácskönyvírás rekordját, több mint 60 könyve jelent meg eddig és még bizonyára sok fog. Új sorozatának köteteit kéthavonként adja ki a Corvina Kiadó. Két év alatt, a gasztronómia teljes keresztmetszete kirajzolódik az olvasó előtt.

Az első kötet a szárnyasokból készült ételek elkészítéséhez ad tanácsot, majd következnek a sajtok és gombák, a saláták, a húsok, zöldségek, halak és vadak, tészták, sütemények, nyalánkságok, levesek, svédasztal magyar módra, befőttek, savanyúságok.

A Szárnyasételek című kötetben nagyrészt új receptek szerepelnek, mindenféle alkalomra, egyszerű, olcsó hétköznapi fogások csakúgy, mint bonyolultabb, ünnepi alkalmakra szóló ételek, csirkéből, libából, kacsából, pulykából - mondta az MTI munkatársának a szakácskönyvíró rekorder.
Forrás: MTI