Angelina Jolienak Brad Pitt óta nem kell sem nő, sem kés a szexhez

Saját bevallása szerint Angelina Jolie Brad Pitt kedvéért feladta leszbikus múltját, mi több, már nem használ kést sem szex közben.

Angelina Jolie soha nem titkolta, hogy nincsen ellenére, ha saját nemének tagjaival bújhat ágyba, mi több, korábban már azt is elmesélte, hogy nem vetette meg a kés használatát sem szexuális játékai során.

"Soha nem rejtegettem biszexualitásomat. Amióta Brad-del vagyok, már nincs helye ennek, vagy a szado-mazo játékoknak az életemben" - vallotta meg a 32 éves színésznő.

Angelina Jolie nem a levegőbe beszélt, hiszen korábban tíz évig volt kapcsolata Jenny Shimizu japán modellel.

A színésznő saját bevallása szerint boldogan él a 43 éves Brad Pitt-tel, akitől ugyanakkor elvárja, hogy maradjon szexi.

"Vakon megbízik bennem, azzal beszélhetek, akivel akarok" - mondta Angelina Jolie egy francia magazinnak gyermeke apjáról.

Utóbbi megjegyzése ellentmond azoknak a közelmúltban felreppent híreknek, melyek szerint a pár sokat veszekszik és közel áll a szakításhoz.

Korábban a színésznő egy interjúban arról beszélt, hogy a négy gyerek mellett kevés idejük jut egymásra a párjával.

"Éjszaka van csak időnk egymásra, mikor a gyerekek már alszanak. Felvehetek bármilyen szexi fehérneműt, Bradnek persze tetszik. De szerinte akkor vagyok a legszexibb, amikor a gyerekek körülöttem nyüzsögnek, vagy egy könyvet olvasok, hogy művelődjek" - mondta Angelina Jolie.(InfoRádió)