„Sok férfival tudok élni – azt keresem, aki nélkül nem”

Újra együtt van-e Mary Zsuzsi szerelmével, Szabolccsal? - ez volt a szerdai Frizbi egyik fő kérdése a PONT FM 88.1-en. Nos, az örökifjú énekesnőn jegygyűrű van, de nem régi párjától, akibe viszont még mindig szerelmes.

Hajdú Péter vendégeként Mary Zsuzsi elmondta, hogy kibékült a 35 éves Kelemen Szabolccsal, akitől másfél évvel ezelőtt vált el útja, mikor a férfi Torontóba ment dolgozni. Bár Szabolcs nem kifejezetten Zsuzsiért tért vissza: „hazahúzta a szíve, és lejárt a vízuma” - mondta az énekesnő.

Mint kiderült, felemás módon telt ez a 18 hónap: Zsuzsi hűségesen várt Szabolcsra, aki viszont – Mary Zsuzsival töltött hét év ide vagy oda – állítólag volt mással is a tengerentúlon. De Zsuzsi ezért nem haragszik rá, sőt, becsüli Szabolcs őszinteségét. „Keményen, kegyetlenül, de mindig megmondja az igazat: ő férfi, tehát vadászott. ” Mary Zsuzsi elmondta: az, hogy ők többé nem egy pár, nem rontotta el kettejük viszonyát. Napi kapcsolatban vannak, együtt dolgoznak Zsuzsi új lemezén: „Szabolcs sokat segít mindenben, csak szexuálisan nem tartunk kapcsolatot, mert az hazugság lenne”.

Zsuzsi ugyanis részben már elengedte Szabolcsot. Egyrészt azt mondja, nagyon nehezen bírta ki ezt a másfél évet, és most már nyitnia kell mások felé, mert nem bír egyedül élni. Másrészt viszont elismeri: amíg azt érzi, hogy összeugrana a gyomra, ha meglátná Szabolcsot egy másik lánnyal, addig mellette akar maradni. „Szerelmes vagy” - mondta erre Hajdú Péter, mire Zsuzsi úgy reagált: „Kimondtad.”

Saját bevallása szerint Mary Zsuzsi egyébként hűséges típus, csak hosszú távú kapcsolatokban gondolkodik: meg nem nevezett első szerelmével négy évet, Dobos Attilával ötöt, Kelemen Szabolccsal hét esztendőt, Klapka Györggyel pedig huszonnyolcat töltött együtt. Mind mondta, nagy igazságot fedezett fel: „Sokáig úgy éreztem, hogy azt a férfit keresem, akivel élni tudok. Időközben rájöttem, hogy nagyon sok férfival tudok élni, és igazából azt kell megtalálni, aki nélkül nem tudok élni.”

Vajon ez Szabolcs-e, vagy valaki más? Hiszen Mary Zsuzsit még mindig előző szerelméhez húzza a szíve, de most is akad egy-két udvarlója. Sőt, Hajdú Péter egy jegygyűrűt látott Zsuzsi ujján. „Lépni kellett” - kommentálta a kortalan énekesnő menyasszonysága hírét, de erről többet nem mondott. Utóbb azért bevallotta, a gyűrűt születésnapjára kapta egy 36 éves úrtól, aki nagyon szereti őt. Az illetőről Mary Zsuzsi nem árult el egyebet, hosszas faggatózásra is csak annyit, hogy „aludtak már együtt”.