2024. április 16. - Csongor
Április 12-én az űrhajózás világnapját ünnepeljük. 1961. április 12-én indult útjára a Jurij Gagarin repülő őrnagyot szállító űrhajó, aki így első emberként jutott el a világűrbe.
Top hírek:
 

Alakul Trump büntetőpere

New Yorkban második napjába lép kedden Donald Trump volt amerikai elnök büntetőperének tárgyalása, folytatódik az esküdtek kiválasztásának folyamata.

A tökéletes kert titkai

A megfelelő kerti növények kiválasztása több szempontból is alapvető fontosságú minden kertész számára. Először is, a helyes növényválasztás biztosítja, hogy kertünk egészséges és élettel teli legyen, hiszen minden növény a saját éghajlati ...
További híreink:

A kormány most online kérdez

Közös ügyünk a zöldenergia, ezért a kormány online kérdezi meg a polgárok véleményét 13 fontos kérdésben a napelemektől a rezsicsökkentésen át az elektromobilitásig - mondta az Energiaügyi Minisztérium (EM) államtitkára kedden a Facebook oldalára feltöltött videóban.

Nagyon nagy a barátság Kínával

"Az elmúlt évtized munkájával elértük, hogy Magyarország ma már híd szerepet tölt be Európa és Kína gazdasági együttműködésében" - jelentette ki a Pénzügyminisztérium keddi közleménye szerint Varga Mihály, miután Lan Foan kínai pénzügyminiszterrel tárgyalt Pekingben.

A balszerencsétől bombasikerig: A Majomember útja

Hétfő este tartották A Majomember című akciófilm világpremierjét az SXSW médiafesztiválon a texasi Austinban, és a végefőcím alatt majdnem lerepült a mozi teteje, annyira tombolt a közönség. Dev Patel, aki egy személyben a film címszereplője, rendezője, forgatókönyvírója és egyik producere, könnyekig meghatódott és alig talált szavakat, amikor a színpadra szólították.

50 milliós bírság az eMagnak

A vállalkozás kereskedelmi gyakorlatával több ponton is megtéveszthette a fogyasztókat.

A fiúk és a lányok is röpiznek

A magyar férfi röplabda-válogatott Törökországgal és Dániával, míg a női nemzeti együttes Belgiummal és Dániával került egy csoportba a 2026-os Európa-bajnokság selejtezőjében.

Iszonytató jövőt vázolnak az antibiotikum-rezisztens baktériumokról

A téma a közeljövő talán egyik legsúlyosabb egészségügyi válsága: a kórokozók világszerte ellenállóbbak lesznek a gyógyszerkészítményekkel szemben, sőt a hatásukra még fertőzőbbé is válhatnak.

Locsolóbál lesz a Fónóban

Hagyományosan táncházzal várja a közönséget a Fonó Budai Zeneház a Locsolóbálon húsvéthétfőn - közölte az intézmény az MTI-vel.

Hárommillióért tankolt - a fönöke számlájára

Egy 49 éves férfi nyolc hónap leforgása alatt közel 4500 liter üzemanyagot tankolt volt munkáltatója kontójára 2,7 millió forint értékben, csalás miatt indítottak eljárást ellene - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon szerdán.

Te tudod, hogy mire jó az MCT olaj?

Ember legyen a talpán, aki a mai, folyton-folyvást megújuló trendeket, folyamatosan zajló kutatások eredményeit követni tudja. Mert az ugyebár nem kérdés, hogy mindenki szeretne egészséges és fitt lenni, csakhogy sok esetben azért nem jön mindez össze, mert nincs a birtokunkban a kellő információ hozzá.

Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását