2019. október 16. - Gál

Rögzített árakon nyújt segítséget a NAV a börtön elől menekülő fideszeseknek?

Sajtóhírek alapján úgy tűnik, hogy a fideszes Simonka György 24 milliós kenőpénz fejében a NAV segítségét is igénybe vette ahhoz, hogy megússza az 1,4 milliárdos bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalást - írja közleményében az ...
További híreink a Belföld rovatban

Karácsony Gergely legyőzte a Fideszt

Történelmi győzelem született vasárnap Budapesten, ez a győzelem arról szól, hogy Budapest zöld lesz és szabad - mondta Karácsony Gergely megválasztott főpolgármester az önkormányzati választás eredményét értékelve vasárnap este.

Már Tarlós is Borkai ellen - a Fidesz-gépezet elengedi?

Tarlós István főpolgármester szerint Borkai Zsolt győri polgármester méltatlanná vált tisztségére. A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje csütörtökön az InfoRádió Aréna című műsorában nyilatkozva elmondta, felháborítja és elkeseríti Borkai ...
További híreink a Belföld rovatban

Feljelentik az "orgiázó" Borkait

A Párbeszéd a magyar és a horvát hatóságoknál is feljelentést tesz a Borkai-ügyben. A párt frakcióvezetője egyúttal kezdeményezi a Magyar Olimpiai Bizottságnál, hogy vonják meg a győri polgármester olimpiai bajnoki járadékát.

Be kell engedni a menekülttáborba az újságírókat

Megsértette a magyar állam annak az újságírónak a jogait, akit egyetlen menekülttábor területére sem engedtek be – mondta ki az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB). Az újságírót a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) képviselte a strasbourgi bíróság előtt.

Szexvideón a KDNP-s polgármester

Borkai Zsolt egy héttel az önkormányzati választás előtt került bele a kampány legdurvább botrányába, miután egy ismeretlen blogger szexvideót tett közzé róla, emellett kábítószer-fogyasztással és korrupcióval vádolta meg.

Demonstráció a családokért

Már több mint tízezren aláírták a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) és a Lépjünk, hogy léphessenek Egyesület közös petícióját, amelyet 18 másik szervezet támogatásával indítottak.

A fideszes is átszavazna

A tízezer főnél nagyobb lélekszámú városok önkormányzati választás előtti közhangulatát igyekezett feltérképezni friss, az Index megbízásából készített kutatásában a Závecz Research.

A teljesítményt kell jutalmazni

A fizikai dolgozókat elsősorban teljesítmény-alapú juttatásokkal tudják megtartani a cégek - derül ki a BrandFizz Employer Branding Kft. felméréséből, amelyről közleményben tájékoztatták az MTI-t.

Az önkormányzati választások tétje

Van-e egyáltalán és ha igen, mi a valódi tétje a közelgő választásoknak? Érdemes-e azért küzdeni a helyi közösségeknek, illetve az ellenzéki pártoknak, hogy polgármesterjelölteket állítsanak, önkormányzati képviselőket delegáljanak azokba az önkormányzatokba, amelyek mozgásterét a kormányzat fogja meghatározni?

Amiről az MSZP szerint Orbán hallgat

Orbán Viktor nem beszélt arról, hogy kormánya gazdaság- és társadalompolitikájának következményeként, a magyar dolgozóknak jut a legkevesebb bér a visegrádi országok közül, és ha ez nem változik 2020-ban a bérből és fizetésből élők havi járandósága éri majd a legkevesebbet az Európai Unióban - írja az MSZP közleményében.

DK: Nemcsak Trócsányi bukott, de Orbán is

A DK szóvivője szerint nemcsak Trócsányi László európai uniós biztosjelölt bukott el csütörtökön az Európai Parlament jogi bizottsága (JURI) előtt, hanem vele együtt Orbán Viktor miniszterelnök politikája is.

MSZP: a „Viktorjugendnek” mindent megenged a rendőrség?

Miután a Fidelitas az autójával feltartotta a forgalomban közlekedőket, köztük egy mentőautót is, vasárnap újabb akcióba kezdett, ezúttal a Dunán. Fekete kapucniban, a motorcsónakjuk lajstromszámát letakarva próbálták megzavarni Karácsony Gergely főpolgármester-jelölt rendezvényét - írja közleményében az MSZP.

Országos sztrájk lehet

Ha a kormány a magyar közoktatás napjáig - november 22-ig - nem teljesíti a követeléseket, akkor a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) őszre tüntetést, ha "ez sem elég", 2020 januárjára országos sztrájkot szervez - mondta a PSZ elnöke hétfőn, budapesti sajtótájékoztatón.

DK: Béremelést a kórházakban!

A Demokratikus Koalíció (DK) azonnali béremelést követel a kórházi háttérmunkát végző dolgozóknak - mondta László Imre, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője, az ellenzék XI. kerületi közös polgármesterjelöltje vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.
Még mindig hírek
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását