2024. március 29. - Auguszta
A televíziós időjárásjelentések nézői világszerte meglepő műsorszámot láthattak tegnap este: a 2050. évi előrejelzést. A formátum ismerős lehetett, ám a tartalom nem: gyerekek mutatták be, milyen időre számíthatunk. Az ifjú meteorológusok ...
Top hírek:
 

A Mindenki Magyarországa így reagált a hangfelvételre

A Mindenki Magyarországa Néppárt álláspontja szerint Magyarország Orbán Viktor és fideszes maffiaszervezetének kormányzása alatt a keleti diktatúrák sorába süllyedt - írják közleményükben.

Keményebb uniós büntetések a környezetkárosítás ellen

Szigorúbb szankciókat bevezető, a környezeti bűncselekmények kivizsgálásának és a kapcsolódó büntetőeljárások lefolytatásának javítását szolgáló jogszabályt fogadtak el a Mezőgazdasági és Halászati Tanács (AGRIFISH) keddi ülésén az uniós ...
További híreink:

Kitüntetés a meteorológusoknak

Miniszteri kitüntetéseket adott át a meteorológiában dolgozó szakembereknek kedden Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium parlamenti államtitkára Budapesten, a HungaroMet székházában, a meteorológia világnapja alkalmából.

EU: léptek agrárügyben

Az uniós agrárminiszterek tanácsa kedden jóváhagyta a közös agrárpolitika (KAP) célzott felülvizsgálatára vonatkozó javaslatot, amely egyszerűsíteni és csökkenteni kívánja a gazdák adminisztratív terheit, és nagyobb rugalmasságot biztosítani bizonyos környezetvédelmi feltételeknél.

A balszerencsétől bombasikerig: A Majomember útja

Hétfő este tartották A Majomember című akciófilm világpremierjét az SXSW médiafesztiválon a texasi Austinban, és a végefőcím alatt majdnem lerepült a mozi teteje, annyira tombolt a közönség. Dev Patel, aki egy személyben a film címszereplője, rendezője, forgatókönyvírója és egyik producere, könnyekig meghatódott és alig talált szavakat, amikor a színpadra szólították.

Megújult a Mátravasút

Mintegy 1,2 milliárd forint kormányzati támogatással, 2018-tól két ütemben újult meg a Mátravasút, az egyik legnépszerűbb erdei kisvasút vasúti pályája és a szerelvények teljes állománya - mondta az Agrárminisztérium erdőkért és földügyekért felelős államtitkára kedden a Heves vármegyei Gyöngyösön a Mátravasút Gyöngyös-Mátrafüred pályaszakasz projektzáró rendezvényén.

A fiúk és a lányok is röpiznek

A magyar férfi röplabda-válogatott Törökországgal és Dániával, míg a női nemzeti együttes Belgiummal és Dániával került egy csoportba a 2026-os Európa-bajnokság selejtezőjében.

Megvan az Innovációs Nagydíj nyertese

Érelmeszesedés kockázatát csökkentő kombinációs gyógyszerkapszulák kifejlesztéséért az Egis Gyógyszergyár Zrt. kapta a 32. Magyar Innovációs Nagydíjat.

Locsolóbál lesz a Fónóban

Hagyományosan táncházzal várja a közönséget a Fonó Budai Zeneház a Locsolóbálon húsvéthétfőn - közölte az intézmény az MTI-vel.

Hárommillióért tankolt - a fönöke számlájára

Egy 49 éves férfi nyolc hónap leforgása alatt közel 4500 liter üzemanyagot tankolt volt munkáltatója kontójára 2,7 millió forint értékben, csalás miatt indítottak eljárást ellene - közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon szerdán.

Újdonság a hajformázás terén

Az nem is kérdés, hogy minden nő azt szeretné, hogy a frizurája reggeltől estig tökéletes legyen – a hétköznapokon ugyanúgy, mint ünnepek alkalmával. Azonban sokan nem tudnak heti többször is fodrászhoz járni, számukra az otthoni hajápoló eszközök beszerzése jelenthet megoldást.

Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását