2024. április 24. - György

Új mezben a válogatott

A magyar labdarúgó-válogatott új mezben lép pályára a görögök elleni szombati barátságos mérkőzésen. A nemzeti együttes megújult felszerelését Gera Zoltán csapatkapitány mutatta be a hazai szövetség (MLSZ) és az adidas közös pénteki sajtótájékoztatóján, G
2008. május 23. péntek 18:37 - Hírextra

Császári Attila, a sportszergyártó magyarországi cégének marketingigazgatója a 42 éves együttműködést emelte ki a prezentáció alkalmával, míg az MLSZ képviseletében Dunai Antal szakmai alelnök emlékezett a közös múltra.

A sajtótájékoztatón jelen volt Erwin Koeman szövetségi kapitány is, aki a görögök elleni mérkőzésen debütál a válogatott kispadján. A szakember - az MLSZ honlapjának beszámolója szerint - elégedett a hétfő óta szerzett benyomásait illetően, és mint az elmúlt napokban már többször, ezúttal is játékosai motiváltságát hangsúlyozta. A fő cél - tette hozzá - -, hogy az őszi világbajnoki selejtezőkre olyan csapatot alakítson ki, amely megfelel az elvárásoknak és helytáll a sorozat első négy meccsén. A felkészülésre kitűnő alkalmat kínál a szombati valamint a jövő heti, horvátok elleni találkozó, amelyen a cél a győzelem.

A sajtótájékoztató előtt Vácott zajlott a mérkőzés előtti utolsó edzés. Az eredeti tervektől eltérően szombaton már nem lesz gyakorlás, s Koeman ekkorra ígéri a kezdő tizenegy kihirdetését is.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását