2024. április 20. - Tivadar

Ronaldo kicsapongásai miatt aggódnak

Ronaldo miatt aggódik csapatának, a Corinthinansnak a vezetőedzője; a világbajnok labdarúgót hétfő hajnalban egy szórakozóhely előtt fényképezték le. A sztár túl sokat bulizik, és ebből még baja lehet.
2009. január 28. szerda 15:24 - Hírextra
Mano Menezes keddi nyilatkozatában úgy fogalmazott: alapvetően nem akarja megszabni játékosainak, hogy a szabadidejükben mit csináljanak, ám az újságok címlapjára került fotó mind a FIFA szavazásán háromszor is a világ legjobb játékosának választott 32 éves csatár, mind a klub helyzetét is megnehezítheti.

"Nem szólok bele a futballistáim magánéletébe, de azért vannak aggályaim - mondta a szakember. - Ezzel az esettel többek között az a probléma, hogy rontja az ő imázsát, nekünk pedig magyarázkodnunk kell. Persze, ha a pályán megfelelően teljesít majd, és lövi a gólokat, akkor ez kizárólag az ő dolga lesz."
A nyáron csapat nélkül maradt korábbi válogatott sztárjátékos decemberben egy évre szóló szerződést írt alá a Sao Pauló-i együttessel. A Corinthians az egyik legnagyobb múltú klub a dél-amerikai országban, amely egy év szünetet követően idén már ismét az élvonalban szerepel.

A 32 éves támadó tavaly februárban súlyos térdsérülést szenvedett, így a nyáron nem kapott újabb szerződést az AC Milantól. Augusztustól december elejéig a brazil Flamengo csapatánál végezte a rehabilitációs programját, végül a Corinthianshoz került.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását