2024. április 25. - Márk

Cortina keretet szűkített

Pat Cortina, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya 25 fősre szűkítette keretét a jövő heti rigai olimpiai selejtezőre.
2009. január 27. kedd 23:30 - Hírextra
A magyar szövetség tájékoztatása szerint a gárda a jövő hétfőn találkozik, majd szerdán utazik Lettországba, ahol a hazai mellett az olasz és az ukrán együttessel találkozik. A kvartett győztese vehet részt a 2010-es vancouveri olimpián.

A tavaly áprilisi szapporói divízió I-es vb-n diadalmaskodó alakulatból kimaradt Benk András, viszont négyen - Budai Krisztián, Jobb Dávid, Kóger Dániel és Sofron István - nem voltak részesei a sikernek.
A kapitány az elutazás előtt még egyszer keretet szűkít, és a tervek szerint három kapussal, hét hátvéddel, valamint 13 csatárral kel útra Rigába.
A válogatott keret:

Kapusok:
--------
Budai Krisztián, Hetényi Zoltán, Szuper Levente.
Hátvédek:
---------
Ennaffati Omar, Horváth András, Jobb Dávid, Kangyal Balázs, Sille Tamás, Svasznek Bence, Szélig Viktor, Tokaji Viktor - tartalék: Hegyi Ádám
Csatárok:
---------
Fekete Dániel, Gröschl Tamás, Holéczy Roger, Kovács Csaba, Kóger Dániel, Ladányi Balázs, Majoross Gergely, Ocskay Gábor, Palkovics Krisztián, Peterdi Imre, Sofron István, Vas János, Vas Márton, Vaszjunyin Artyom - tartalék: Berta Ákos, Jánosi Csaba, Kiss Ákos
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását