2024. április 25. - Márk

Össze fog omlani a csapat

Ottmar Hitzfeld szerint a Hoffenheim labdarúgócsapata a tavaszi szezonban össze fog roppanni, és nem tudja tartani a lépést a Bayern Münchennel a bajnoki címért folyó versenyfutásban.
2009. január 23. péntek 08:03 - Hírextra
Hitzfeld jelenleg a svájci válogatott szövetségi kapitánya és a Premiere televíziós csatorna szakértője, de korábban a Bayern München vezetőedzője volt, 2001-ben Bajnokok Ligáját nyert a bajor együttessel.

"A hoffenheimiek tavasszal nem bírják a rájuk nehezedő nyomást, ezért le fognak szakadni a Bayern Münchentől - mondta a szakember. - Vedad Ibisevic kiesése is óriási veszteség a számukra. A mezőny első harmadában fognak végezni, ami fantasztikus teljesítmény egy újonctól, de a Bayern túl erős nekik."

A góllövőlistát 18 találattal vezető Ibisevic keresztszalag-szakadása miatt a tavaszi idényben nem léphet pályára. A története során először élvonalbeli Hoffenheim az első helyen zárta az őszt, megelőzve a rosszabb gólkülönbsége miatt mögéje szoruló címvédő Bayern Münchent.
A hoffenheimi csapat játékosa a magyar válogatott Lőw Zsolt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását