2024. április 18. - Andrea, Ilma

A legtöbb jelölés

Britney Spears és Amy Winehouse lehetnek az MTV Europe zenei díj első számú nyertesei. Mindkét énekesnő versenyben van a 2008 legjobb produkciója címért. A díjakat november 6-án Liverpoolban adják át.
2008. szeptember 29. hétfő 12:37 - Hírextra
A két énekesnő az utóbbi időszakban számos elismerést sepert be: Amy Winehouse öt Grammy-díjat kapott februárban, míg Britney Spears az MTV Video Music Awardson gyűjtött be három trófeát, bizonyítva kitűnő formáját.

A hétfői bejelentés szerint az ügyeletes sztároknak ugyanakkor nem lesz könnyű dolga, hiszen a legfontosabb díjért a nemrégiben Budapesten is bizonyító Coldplay együttessel, Leona Lewisszal és Rihannával szemben kell diadalmaskodniuk.

Az év albumáért Britney Spears, Leona Lewis és a Coldplay is versenyben van, de rajtuk kívül reménykedhet Duffy és Alicia Keys is. Alicia Keys elnyerheti a rhythm and blues kategória díját is. Beyoncé lemeze a legjobb városi zenei album díjára jelölt

Az év együttesének díjára jelölt a Foo Fighters, a Metallica, a The Cure és a Linkin, Park. A Linkin, Park a Metallicával, a Slipknottal, a Paramore-ral, és a 30 Seconds To Mars-szal együtt az év rockegyüttese díjának várományosa.

Az év felfedezettje lehet Liverpolban Duffy, a Jonas Brothers, a One Republic, Miley Cyrus és Katy Perry.

Jelöltek negyven zenészt, akik elnyerhetik minden idők legjobb előadójának díját. Köztük van a Beatles, Madonna és a Take That együttes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását