2024. április 18. - Andrea, Ilma

Rihanna eszelős fogyókúrája

Vannak napok, amikor csak egyszer eszik – többek között így sanyargatja magát. A barbadoszi szépséget mindenki irigyli sudár alakja, feszes idomai és tökéletes arányai miatt. Az énekesnőt nemrég a legszebb hasú hírességnek is megválasztották. Ezzel
2008. szeptember 14. vasárnap 08:35 - Hírextra
Rihanna mindent megtesz azért, hogy minél tovább birtokolhassa az elismerő címet. Sőt, talán egy kicsivel még a mindennél is többet. Legutóbb ugyanis meglepő fogyókúrás tippeket árult el az egyik magazinban.

– A szénhidrátok az ellenségeim, de muszáj kibírnom nélkülük. Három nap szenvedés után azonban már igencsak elgyengülök. A trénerem azt javasolta, hogy három óránként egyek, és mindig kis adagokat. Én azonban néha csak egyszer vagy kétszer étkezem egy nap – mondta a színesbőrű szépség.

A 20 éves énekesnő legkedvesebb testrészéről is nyilatkozott az újságban. Úgy véli, hogy legnagyobb büszkesége a hosszú, izmos lába. – Persze nem mindegy gondolom így. Mindenki, így én is a tökéletesre hajtok – nyilatkozta.

Rihanna nem titkolja azt sem, hogy miért ilyen fontos neki a minél tökéletesebb megjelenés. – Ha sovány vagyok, akkor sokkal nagyobb az önbizalmam. Ráadásul a munkámhoz is elengedhetetlen a jó megjelenés. Például kisebb méretű és szexibb ruhákat hordhatok – summázta véleményét az Umbrella énekese.
Forrás: RTL bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását