2024. április 20. - Tivadar

Az igazi Paris Hilton

Nem megingatni akarta a Paris Hilton médiasztárral kapcsolatban szkeptikus közönséget, hanem szórakoztatni - mondta Adria Petty rendező, aki a Torontói Filmfesztiválon mutatta be Paris, Not France című dokumentumfilmjét.
2008. szeptember 11. csütörtök 15:00 - Hírextra
A fiatal rendezőnő (Tom Petty rocker lánya) egy éven át követte az általában "a média által sztárolt ostobácska szőke nőként" elkönyvelt celebritást. Bevallotta, hogy mielőtt munkához látott volna, maga is osztotta ezt a nézetet, és kezdetben éppen ez késztette arra, hogy minél közelebb kerüljön hozzá.

"Amint találkoztam vele, egy perc alatt láttam, hogy nagyon rendben van, okos és keményen dolgozó lány" - mondta Petty, aki filmjében "hőse" minden arcát igyekezett bemutatni: Hilton a vörös szőnyegen, otthon, barátaival, családja körében és munkában.

A dokumentumfilm szimpatikus képet fest Hiltonról, aki látszólag napi huszonnégy órában áll a szórakoztató biznisz szolgálatában. Egy jelenetben - és nem viccből - a sminkese alvás közben készíti ki az arcát, hogy tökéletes legyen egy nyilvános szerepléshez.

A legőszintébb monológszerű vallomások akkor törtek ki belőle, amikor autója volánja mögött ülve beszélhetett magáról és érzéseiről. Megdöbbenve jött rá - mesélte Petty -, hogy a folyton a kamerák kereszttüzében élő nő - aki bizton számíthat rá, hogy minden szavát azonnal kivesézik - csupán egy ilyen teljesen személyes atmoszférában képes annyira feloldódni, hogy valóban önmagát adja.
A produkció keddi torontói vetítésén Hilton Benji Maddennel, rocker barátjával jelent meg, ám a 85 perces filmet követő szokásos fesztiváli közönségtalálkozó előtt - amelyen a rendező válaszolt a feltett kérdésekre - kislisszoltak a teremből.

A kint várakozó rajongók már azt kapták Hiltontól, amit elvártak: gyors fotókat, néhány röpke autogramot és pár szót, mielőtt eltűnt volna a torontói éjszakában.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását