2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Főző, táncoló és megmentésre váró celebek

Még nyílnak a völgyben a kerti virágok, de az RTL Klub műsorajánlatán már látszik, hogy felkészültek a hűvösebb napokra. Várható minden, ami nézőcsalogatásra alkalmas: a már megszokott és sikeres műsorok új sztárokkal, óriási mozisikerek, új reality show,
2008. szeptember 4. csütörtök 17:29 - Hírextra
Kasszasikerek a televízióban

Ami a filmeket illeti, kicsiknek és nagyoknak egyaránt van miből csemegézni: a Harry Potter sorozat negyedik része (Harry Potter és a Tűz serlege), vagy a Charlie és a csokigyár című film mindkét kategóriába tartozók érdeklődésére számíthat. Akcióban sem lesz hiány, a denevérember rajongói a Batman: Kezdődikre rágcsálhatják az otthon készített pattogatott kukoricát, a szebbik nem rajongói pedig a Charlie Angyalainak második részére számíthat a idén ősszel. Nevetésre is ad alkalmat az évszak: többek közt az Ünneprontók Ünnepe, vagy egy Jackie Chan nevével fémjelzett komédiával nyújt ehhez segítséget az RTL Klub.

A magyar hetedik művészet kedvelőinek sem kell csalódniuk: műsorra kerül a Sándor Pál által rendezett Noé bárkája, Kállai Ferenc, Töröcsik Mari, Szőke András és Badár Sándor főszepelésével. Új magyar animációs filmekkel is készültek, mint a tavalyi évben debütált Kis Vuk, vagy egy másik animációs családi kalandfilm az Egon és Dönci.

Sorozatok, show és a hírek

A sorozatok kedvelőinek sem kell unatkozniuk. A népszerű kórházsorozatok közül a Vészhelyzet a 14. évadjához érkezett, míg a Grace klinika negyedik évadjának segítségével kerülhetünk betegség nélkül kórházba. Folytatódik a Cobra, a Gyilkos elmék, A főnök, és a Lost. Újra műsorra kerül a 90-es évek egyik legnépszerűbb sorozata a Renegade, Lorenzo Lamas főszereplésével. És bepillantást nyerhetünk a CSI New York-i helyszínelők mindennapjaiba is.

Ahogy a diákok az iskolapadba, úgy térnek vissza a képernyőre a saját gyártású műsorok.
Így újra várja nézőit évek óta töretlen népszerűségnek örvendő Mónika-show, a vicces vasárnap estét varázsoló Heti Hetes, és Fábry Esti Showdere, amely nemsokára 200. jubileumi adását ünnepelheti. Lesz Győzike show, Sebestyén Balázs két műsora (A Széf és a Kész átverés), Gálvölgyi show, és a műsorból természetesen kihagyhatatlan Barátok közt.

Az RTL Klub hírigazgatósága két jól ismert és egy vadonatúj műsorral tér vissza a nyári szünetről. Az ismert, és elismert műsorok között van a XXI. Század és a Házon kívül, melyeket már nem kell bemutatni a tévénézőknek. Újdonság lesz viszont a Rendszerváltó portrék. Amelyben nem kisebb feladatra vállalkoztak a riporterek, mint bemutatni Magyarország elmúlt húsz évét közéleti személyiségek, politikusok portréinak tükrében.

Vetélkedés, reality, sztárok

Tízéves évfordulóját ünnepli a Dominó nap, és az RTL ennek öt éve részese. Mivel tavaly nem sikerült a rekorddöntés, ezért idén sokkal nagyobb erőfeszítéssel készülnek a nemzetek. Az eseményt a csatorna élőben közvetíti.
A Pókerarc is visszatér, egyhetes maraton formájában, de a már megszokott és megkedvelt műsorvezetőkkel, Vágó Istvánnal és Sebestyén Balázzsal.

Új műsor és új vetélkedő is érkezett a csatornához az ősszi levélhullással. A Fogd a pénzt és fuss! című vetélkedő háziasszonya Peller Mariann, aki végzős a Színház- és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorvezető szakán. A játék pedig a humorra, a logikai érzékre és tippelésre épül és egy kis szerencsével milliókat is hazavihetnek a szerencsés nyertesek.

Az ország legnépszerűbb gasztro reality showja, a Vacsoracsata szeptemberben új adásokkal jelentkezik. Hetente öt önjelölt sztárszakács méri össze fakanalát a legjobb házigazda címért. Az ideiglenes szakácsok között lesz: Rippel Ferenc és testvére Viktor, Koltai Róbert, Oszvald Marika, Galambos Lajos, Forgács Gábor, Csomor Csilla.



Igazi nagy durranásnak ígérkezik „A Celeb vagyok, ments ki innen! „hazavágyó reality” show. A műsor a sztárok tűrőképességét teszi próbára: a dzsungelbe száműzik őket, a mindennapokban megszokott kényelemtől távol nekik kell még az élelmet is megszerezniük maguknak. A nézők szavazatukkal menthetik ki kedvencüket, vagy küldhetik embert próbáló feladatra a kipécézett celebet. A sztárok, akik Dél-Amerikából küzdenek a nézők kegyeiért: Bárdosi Sándor birkózó, Dér Heni a Sugarloaf énekesnője, Falusi Mariann énekesnő, Horváth Éva a Cool TV műsorvezetője, Mark popénekes, Soma énekesnő, Steiner Kristóf műsorvezető, és Szabó Patrícia a Cosmopolitan főszerkesztője.

Minden bizonnyal már sokan várták a Szombat Esti Láz visszatérését. Vége a hónapok óta folyó találgatásoknak: idén ősszel újra reflektorfénybe kerül a táncparkett: 8 híresség mutathatja meg, hogy mire képes. A műsor sztártáncosai: Udvaros Dorottya Kossuth-díjas színművésznő, Dammak Jázmin a Miss Universe Hungary győztese, Gáspár Bea (Győzike felesége), és Kiss Ramóna (Barátok közt Zsófija). A férfi táncosok: Csányi Sándor színművész, Katus Attila aerobic világbajnok, Rózsa György showman és Stohl András színész-műsorvezető.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását