2024. április 20. - Tivadar

Hajdú Péter levetkőztette a szépségkirálynőt

A 2007-es magyar Miss Tourism World szépségverseny nyertese volt a vendége Hajdú Péternek kedden a PONT FM 88.1 Rádió Frizbi műsorában. A műsor szabad hangvételének eredményeként Viktória könnyített a szerelésén.
2007. február 6. kedd 20:25 - Hírextra

A Contakt Modellsnél kezdtél modellkedéssel foglalkozni?

Nem, náluk főleg reklámtevékenységben vettem részt, egy-két válogatáson szerepeltem.

Érdekes a kontraszt a politológia és a modellkedés között. Nem zavar?

Szerintem egyáltalán semmi kontraszt nincs a kétféle a tevékenység között, csak az utca embere gondolja, hogy nagy a különbség a kettő között. Elég sok előítélettel rendelkeznek a szépségversenyekkel kapcsolatban. Attól függetlenül, hogy politológiát tanulok, érdekel ez a szépség világa. Már mielőtt felvételt nyertem az egyetemre, indultam versenyeken. 15 évesen nyertem meg az első versenyem, utána kimaradt elég sok év, tavaly pedig jelentkeztem a Miss Universe Hungary szépségversenyre. Ez már az után volt, hogy felvettek az egyetemre. Voltak is olyan tanáraim az egyetemen, akik tudomást szereztek erről, de teljesen korrektek voltak. Négyszemközt meg lehetett velük beszélni az egészet, és nem befolyásolta ez a tanulmányaimat. Semmi kivetnivalót nem találok ebben, hogy szabad időmben modellkedem, ez egyszer úgyis el fog múlni.

Mikor?

Az egyetem végére már nem biztos, hogy ezt szeretném csinálni. A politológia jobban érdekel, történelemből mindig is jó voltam. Vonz ez a világ, egyrészt nagyon szeretek beszélni, mint az sokszor fel is tűnhet esetleg.

Melyik része érdekel a politológiának?

Inkább a belpolitika, külpolitika. A gazdasági része nagyon kapcsolódik a matekhoz, közgazdaságtanhoz, s én reál tárgyakból sosem voltam jó. Természetesen ahhoz, hogy én megfelelően tudjak elemezni szituációkat akár belföldön, akár külföldön mindegyik területhez kell értenem valamennyire.

A modellkedés közben látod valamilyen hasznát a politológiának?

Igen, például ezen a versenyen, mert ez a turizmusról szólt, ezt kell népszerűsítenem, s például az elmúlt hónapok eseményei egyértelműen csökkentették Magyarország látogatottságát.

Meg kellett nyilvánulnod valamilyen témában a versenyen?

Be kellett adnunk egy-másfél oldalas írást, amelyben két kérdés szerepelt. Az egyik arra vonatkozott, hogy mit gondolok a turizmusról, a másik pedig a lakhelyemhez kapcsolódott, arról kellett pár sort írni.

Győztesként miket nyertél?

Nyertem egy autóhasználati jogot arra az időtartalomra, ameddig a címem szól, ezen kívül még fehérnemű vásárlási utalványt, wellness hétvégét, egy egyiptomi utazást, ilyen jó ajándékokat.

Jártál már Egyiptomban?

Eddig még nem, az olasz tengerparton jártam már, s a környező országokat – Szlovákiát, Romániában Erdélyt, Lengyelországot – látogattam már meg. Távolabbi helyekre eddig még nem sikerült eljutnom.

Mit szólsz ahhoz, hogy tavaly nemzetközi szinten nem rendezték meg ezt a versenyt?

Erről még én sem tudok semmit, csak reménykedem, hogy idén lesz nemzetközi fordulója is, de még csak ma találkoztam a verseny óta a versenyigazgatóval.

Mennyiben befolyásolta a győzelem az életed?

Egyáltalán semmiben, a verseny után hazamentem, vasárnap a barátaimmal kocsikáztam Egerben, beültünk egy helyre beszélgetni. Nem hiszem, hogy nagyon meg fog változni az életem, csak amennyire csak a cím megköveteli. El kell majd járnom egy-két helyre, de nem hiszem, hogy más ember lennék attól, hogy királynő vagyok.

Sokan gratuláltak már?

A barátaim nagyon örültek. A távoli ismerősök, s azok ismerősei is gratuláltak, illetve egy ismert párkereső portálon kaptam rengeteg üzenetet.

Más ajánlatokat kaptál már?

Ajánlatból akad elég. Ezek azonban még kialakulóban vannak, igazából ezekről még nem tudok semmit. Várhatóan fotózásaim lesznek, de ezekről még tárgyalások folynak. Az érdemi munka az én részemről még csak ma kezdődött el, úgy hogy erről még nem tudok mondani semmi konkrétumot, de biztos, hogy számos formában leszek látható majd a közeljövőben.

S ha majd letelik az egy év?

Ugyanúgy tanulok, mint ahogy most is fogok, nem hiszem, hogy ez olyan nagyon-nagy változást hozna az életembe, legalábbis én nem szeretném. Az életemmel ugyanis elégedett vagyok.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását