2024. április 25. - Márk

Dukai Regina meglepődött

Születésnapi ajándékot kapott az énekesnő a Reggeli stábjától. Ezen a napon ünnepli 25. születésnapját Dukai Regina, aki születésnapi élményeiről beszélgetett Dombovári Vandával és Szujó Zoltánnal.
2008. augusztus 5. kedd 15:11 - Hírextra
- Nem gondolkoztam idén ünneplésben, de az nem igaz, hogy valamiért nem szeretem a szülinapokat. Tegnap például átmentem a szomszédokhoz, aztán egy másik ismerőshöz ünnepelni, spontán volt és jó.

A modellnek nem a szülinapokkal, hanem a szervezéssel vannak problémái.

- Nem szeretem direkt magam ünnepelni, ha másnak van szülinapja, az nagyon jó, mert szeretem meglepni őket. A páromnak is mindig rajzolok a tükörre, hogy mikor felkel, tudja, hogy gondoltam már rá.

Reginát már sokan felköszöntötték.

- Zita barátnőm volt az első éjfél után pár perccel, reggel pedig anyukám, testvérem és apukám is felköszöntött. A párom valamiért még nem, pedig mondtam is neki, hogy ma van a szülinapom, de csak aludt tovább.

A műsorban igazi meglepetés várt az énekesnőre, ugyanis a virág mellé meglepetésvendégeket is kapott, Debreczeni Zita és Zimány Linda lepte meg élő adásban a sztárt.

- Jaj, nagyon szépen köszönöm – mondta könnyekig meghatódva Regina. – Nem is tudom, hogyan fundálták ki, hisz délre beszéltünk meg egy találkozót, de nagyon boldog vagyok, mert itt van Linda is, aki sajnos a munka miatt ebédnél nem lesz ott.

Dukai Regina hirtelen fel sem tudta fogni, hogy került oda két kebelbarátnője.

- Már furcsa volt, hogy Zita kora reggel sms-t írt nekem, hisz róla köztudott, hogy délig alszik, ha van ideje. Még rá is kérdeztem tőle, hogy-hogy ilyen korán fent van.

A lányok ajándékkal érkeztek a Reggelibe.

- Regina mindig azt mondja nekünk, hogy olyan ajándékot vegyünk neki, ha veszünk, ami azt mutatja, hogy mi milyenek vagyunk – állította Linda.

- El sem hiszem, a kedvenc tervezőmtől vettek nekem ajándékot. Van már tőle karkötőm és nyakláncom, most pedig medálokat kaptam, egy fényképezőformájút és egy táskaformájút – nagyon köszönöm – mondta az ünnepelt.

Azt bizonyára kevesen tudják, hogy Regina csak Zitán keresztül ismerte meg Lindát, és akkoriban nem voltak olyan jóban.

- Mindig túllicitált. Ha mondtam valamit, azonnal rávágta, hogy neki több van, vagy ő azt már kipróbálta stb. emlékszem, Zita vezetett, én ültem mellette, és majd szétrobbant a fejem. De most már jóban vagyunk és nagyon szeretjük egymást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását