2024. április 20. - Tivadar

Látjuk még a műsorvezetőt

Pár hónappal ezelőtt a hazai zenetévé közkedvelt VJ-je bejelentette, felhagy a műsorvezetéssel és kipróbálja magát háttéremberként is. Mindig is vonzotta ez a világ, az adások megtervezése és vágása. A népszerű műsorvezető azt tervezi, hogy hamarosan viss
2008. június 27. péntek 20:13 - Hírextra
- A hazai zenetévé moziműsorának lettem a szerkesztője. El sem tudom mondani, hogy mennyire élvezem. Szabad kezet kaptam, így én döntöm el, hogy hol forgassunk, mi legyen az adásban. Nagy művészfilm kedvelő vagyok, szóval testhezálló feladatot kaptam. Az adásoknál pedig arra törekszem, hogy ne csak a sikerfilmekkel, hanem a régi klasszikusokkal is megismertessem a fiatalokat - mesélte Kristóf.

A népszerű ex-műsorvezető majd kiugrik bőréből a boldogságtól. Elmondta, egy cseppet sem bánta meg, hogy egy kis időre visszavonult. Az utóbbi pár hónap alatt, már több csatornától is kapott állásajánlatot, de mindegyiket visszautasította. Ne ijedjen meg senki sem, mert Kristóf nem intett örökre búcsút a műsorvezetésnek, csak most így érzi jól magát.

A tévézés mellett az újságírásba is belekóstolt, és felelős szerekesztője lett egy negyedévente megjelenő popkultúra magazinnak. Londonba jár szórakozni, a legutóbbi kiruccanásán is csak egy hajszál választotta el attól, hogy Paris Hilton után egy másik világsztárral is összebarátkozzon.

- Meglátogattam az egyik nagyon kedves és régi barátomat Londonban, ahol felejthetetlen élményekkel gazdagodtam. Menőbbnél menőbb szórakozóhelyekre jártunk. Az egyik este például Kate Moss törzshelyén buliztunk, és megismerkedtem egy elismert brit divat-tervezővel is.

Kristóf egy percig sem unatkozik. Éppen, hogy csak hazajött a britektől és kipakolt, máris újra csomagol, mert pár nap múlva Izraelbe utazik a kedveséhez, aki nyári gyakorlatát tölti ott.

- A párom eléggé elfoglalt, mert műtétről műtétre jár. De megbeszéltük, mikor kiutazom hozzá, csak pihenni fogunk. Elmegyünk a Holt-tengerhez és átmegyünk Egyiptomba is. Özgét sajnos itthon kell hagynom, túl veszélyes lenne neki az utazás, ezért a volt párom, Zsolt fog rá vigyázni.

A tinédzserek kedvenc műsorvezetője zárásként elárulta az RTL Bulvárnak, hogy nem hagyott fel végleg a műsorvezetéssel, így az sincs kizárva, hogy visszatér a képernyőre.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását