2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Szenzáció: UFO robbant Vietnám felett!

Azonosítatlan repülő tárgy, "magyarul" UFO robbanását kürtölte világgá Vietnam. A rejtélyes égi jármű az ázsiai ország egy szigete felett, a kambodzsai határ közelében robbant fel hozzávetőlegesen 8 kilométeres magasságban.
2008. május 29. csütörtök 11:39 - Hírextra
A vietnami hírügynökség jelentésében - amelynek címében UFO-robbanást harangozott be - feltételezi, hogy (földi eredetű) repülőgép járhatott szerencsétlenül, de a hatóságok nem tudják: polgári vagy katonai repülő robbant fel. A helyi lakosok szürke fémdarabokat találtak, köztük akad másfél méter hosszú is.

Az illetékes hatóság katonákat küldött a szigetre, hogy roncsok és túlélők után kutassanak, és felvette a kapcsolatot a környező országok - Kambodzsa és Thaiföld - légihatóságaival, eltűnt gépről azonban ők sem tudnak.

Egy nappal korábban - kedden - Kambodzsában támadt némi "légizavar": rejtélyes repülőszerencsétlenségről adott hírt az ország, nevezetesen egy külföldi gép felrobbanásáról, ám később cáfolta a katasztrófát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását