2024. március 29. - Auguszta

Győzike megbolondult?

A showman állítja, nem az élet osztotta rá a kettős szerepet, tudatosan vállalta, hogy skizofrén lesz. A tévénézők előtt sikeresen alakítja a falu bolondját, a tapsért mindenre kész bohócot, magánemberként viszont rutinosan irányítja vállalkozásait.
2008. április 23. szerda 10:41 - Hírextra

Fegyelmezetten igazgatja a “Gáspár műveket”, s az utóbbi idõben néptanítóként is járja az országot, hogy továbbadja sikerének receptjét.

Ketten vagyok – állítja a Romantic együttes egykori frontembere. A tarjáni családapa megunta, hogy a fél ország csak komolytalan médiabohócnak tartja, ezért szeretné, ha tudnánk, két énje van: Gyõzike és Gyõzõ. Míg az elõbbi jó pénzért harsányan szórakoztatja a nagyérdeműt, az utóbbi csönben és tudatosan építi karrierjét.

– Az ország többsége azt hiszi, hogy csak egy közönséges hülyegyerek vagyok, aki ugrabugrál a tévében – fakadt ki a showman. – Pedig ez nem így van. Van Gyõzike, aki leszerzõdött az RTL Klubbal, a címlapokon mosolyog, és van Gyõzõ, a családapa, aki sikeres üzletember, több vállalkozás vezetõje. Gyõzikeként felépítettem a családom jövõjét, kiegyensúlyozottan élek, annak ellenére is, hogy a fél ország utál – árulta el Gyõzi, aki az elmúlt években semmit nem bízott a véletlenre: virágzó üzletté fejlesztette a bohóckodást, s miközben milliók elõtt zajos családi perpatvarok zajlottak a Gáspár villában, a család boldogan élt és gyarpodott.

Gyõzõ elérkezettnek látta az idõt, hogy magánéleti és üzleti tapasztalatait megossza másokkal is: negyvenöt perces elõadásokat tart boldogulásának tanulságairól.

– Hét éve tűntem fel a médiában, és azóta szinte minden célt elértem, amit magam elé tûztem. Rengeteg ajándékot kaptam az élettõl, de sok támadást is elszenvedtem rosszindulatú emberektõl – összegezte az elmúlt évek benyomásait a showman, aki példaképe, A.J. Christian léleképítõ hatására néptanítóként járja a városokat.

– Fontosnak tartom, hogy a tapasztalataimat megosszam az emberekkel, ezért iskolákban, börtönökben adom elõ tanaimat. Az óráimat úgy építem fel, hogy kifejtem: hol tanultam, kiktõl kaptam segítséget, mennyire fontos a szülõi háttér és a bizalom, mi a siker titka, és hogyan kell feldolgozni. Már tizenöt állomáson tanítottam, a hallgatóságom nagyon nyitott a témára, szinte el sem tudok szabadulni az elõadások után, annyi kérdést szegeznek nekem – újságolta elégedetten Gyõzõ.

Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását