2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Zimány Linda élete legjobb szülinapját ünnepelte

A szőkeség élete egyik legszebb szülinapját ünnepelhette Ausztráliában, kár, hogy legjobb barátai közül csak kevesen lehettek ott vele. Szerencsére a jó barátok szerveztek neki egy másik bulit is hazaérkezése után, amin mindenki ott volt, még Márk is, Lin
2008. április 9. szerda 10:59 - Hírextra
Sajnos Ausztráliában sok időt voltunk együtt, ennyit még sosem, és rájöttünk arra, hogy barátként jobban működünk, jó barátok vagyunk, ezért is volt itt ma este.

Márk tehát nem mutatkozott, bezzeg a modell barátnők élvezték a kamerák közelségét. Debreceni Zita, akivel Linda hónapokig élt együtt, külön ajándékkal is készült, de inkább nem hozta el.

- Vettem neki egy igazi, nagy, tipikus Lindás ajándékot, de nem mertem neki elhozni, mert féltem, hogy a buli végén itt hagyja. Egy nagy, leopárd mintás törölközőt vettem egy nagy-nagy nyuszi fejjel, a mit nyáron nagyon jól ki fog használni.

Az ünnepeltnek ezúttal is bejátszották kedvenc Britney Spears slágereit, énekelni azonban most sem hallottuk. Pedig Dukai Regina szerint kifejezetten tehetséges.

- Lindával sok karaoke bulin vettünk már részt, ahol minden féle Britney dalt elénekelt, sőt az én szülinapomon is énekelt. Szerintem semmi baja a hangjával, csak mindig mondom neki, hogy énekeljen bátrabban, és engedje ki.

Linda tiszteletére bejátszották legújabb klipjét is, egészen pontosan a VSOP együttes videóját, amiben a modell is szerepet kapott. Félre értések elkerülése végett énekelnie ezúttal sem kellett…

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását