2024. április 25. - Márk

Hajdú Péter és VV Ágica melltartója

VV Ágica volt Pont Fm 88.1 Rádió műsora, az Esti Frizbi vendége, aki sportos öltözettel is jelezte lezserségét. Bár az is lehet, hogy így fejezi ki sportoló párjához való rajongását, akitől még gyereket ugyan nem, de gyűrűt szívesen elfogadna.
2007. február 22. csütörtök 08:40 - Hírextra

Hajdú Péter felvezetésként csajozós dumákkal oldotta a hangulatot, amin jókat nevettek Ágicával, majd a sportos öltözetre való tekintettel máris a ruha alá merészkedett gondolatban, mondván, sportos melltartót visel ezalatt Ági, vagy valami merészebbet. Miután kiderült, hogy az előbbi, természetesen a pajzán műsorvezető azonnal bizonyítást követelt, de hasztalan, mert Ágica ragaszkodott a melltartó inkognitójához.

Így aztán jobb híján a VIVÁ-n futó telefonos műsorára terelődött a szó, mellyel kapcsolatban Ági közölte, hogy bármennyire is egyszerű tevékenységnek tűnik, előfordult olyan is, hogy egy óra alatt 137 betelefonáló érkezett. Kétségtelen, hogy a kérdések szinte már bárgyún egyszerűek, de ennek ellenére számtalan olyan betelefonáló van, aki nem megjátssza, hogy képtelen kitalálni az óvodás szintű feladványokat, egyszerűen vagy iszonyú zavarban van és túlstresszeli a választ, vagy tényleg ilyen ostoba.

Mostanában Ágica feltűnik a Szeszélyesben is, ahol úgy látszik bejátszotta magát. A producer ugyanis meglátta őt a VIVÁ-n, amint rendőrszerepben vezette a műsort és ez annyira megtetszett neki, hogy meghívta. Ágica először teljesen bizonyos volt benne, hogy ez a Balázs-féle Kész átverés show ugratása, így nem is idegesítette magát, de amikor kiderült, hogy ez valóban a Szeszélyes, kiverte a veríték. Mindenesetre a szerepét jól játszotta, így minden Szeszélyes epizódban látható lesz majd.

Ennek már csak azért is örül, mert alapvetően önbizalomhiányban szenved, amit Hajdú Péter nem értett igazán, mert aki végigcsinál egy VV showt, ahhoz kell csak igazán magabiztosság. Ennek ellenére Ági váltig állítja, hogy nem igazán magabiztos, amit tetéz a rajongók felé irányuló negatív tartalmú kritikája. Ezért már nem jár szórakozóhelyekre és kerüli a nagy tömeget, mert „100 vérző sebem van az emberek rosszindulatától”.

„Rettentően bánt, és nehezen tudom feldolgozni, hogy az emberek ennyire nem szeretnek. Az igazságtalanságot nem viselem el, és sajnos az emberek azok alapján minősítenek, amit a VV időszakából láttak belőlem. Holott az egy vágott, ügyesen szerkesztett anyag volt, ahol úgy állítottak be engem, mint egy nyávogó, hisztis, féltékeny, butácska lányt. Ezzel szemben senki nem látta azokat a megnyilvánulásaimat, amik a VV villában a többi 20 órában történtek, mert biztos vagyok, hogy más lenne a megítélésem. Én az azóta eltelt három évben rengeteget dolgozom egyedül, és normális életet élek, de ezt az énemet senki sem ismeri. Ezért is fordul elő, hogy évek óta, még most is gyalázkodó leveleket kapok, sokszor a kocsim szélvédőjére is rárakják. Szerintem valakik követnek, kifigyelik, hova járok, mit csinálok. A legszomorúbb, hogy nem csak én kapok ilyen leveleket, hanem az anyukám és a párom is, pedig ők ezt végképp nem érdemlik. Ami a legdurvább, hogy nem engem pocskondiáznak leginkább, hanem azzal kínoznak, hogy nem lehetek másé, csak Leóé, és hogy milyen aljas vagyok, hogy otthagytam és mással vagyok. Az egész gusztustalan és felháborító. Fogalmam sincs, ki szórakozik velem, de úgy látszik, vannak emberek, akiknek ez tölti ki az életüket, hogy másokat zaklassanak, gyalázzanak, sértegessenek.”

Hajdú Péter oldásként elhumorizált azon, hogy épp most futott el valaki az ablak alatt, mert egész idáig leskelődött. Majd váltásként megjegyezte, hogy tulajdonképpen Ágica igazi sztár, hiszen három év után is ilyen sok levelet kap, de erre Ági azonnal visszaszólt: „Ne szívd a véremet, nem vagyok sztár!”

Szerencsére mostani párját, a Honvéd Kispest labdarúgóját, Herczegfalvi Zoltánt nem idegesíti magát a gyalázkodó leveleken, amit az is jelez, hogy összeköltözik Ágicával, pontosabban beköltözik Ágicához. „Ma már a fiúk költöznek a lányokhoz és nem fordítva.” Hajdú Péter kérdésére, hogy védekeznek-e, kifakadt: „Micsoda kérdés ez? Magánügy, de ha azt kérdezed, hogy akarok-e gyereket, a válaszom, hogy még egy ideig nem, mert most sok más célom, feladatom van, amit szeretnék elérni,megvalósítani.”

Az esküvőt firtató kérdésre már oldottabban reagált: „Nem az a fontos, hogy elvegyen feleségül, mert annyira boldog vagyok vele, hogy végigmosolygom a napjaimat. Persze ha megkérné a kezem, azonnal igent mondanék. Eddigi életemben igazoltam, hogy nem mondok azonnal igent csak azért, hogy valaki elvegyen feleségül, mert ahhoz tartom magam, hogy csak akkor akarok hozzámenni valakihez, ha belülről érzem, hogy igen, ő az. Most ilyen érzésem van.”

A műsor közben derül ki, hogy párja egy felkészülési mérkőzésen gólt lőtt, így az éteren át üzenve közölte, hogy nagyon büszke rá és örül, hogy ilyen ügyes a kedvese. Aztán pár perc után otthagyta a műsort, és rohant a párjához, hogy személyesen is elmondja, mennyire szereti.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását