2024. április 19. - Emma

Bombahír! Oroszlán Szonja összejött Csányi Sándorral!

Itt a legújabb színész álompár! Oroszlán Szonja és Csányi Sándor között a színházi kollégák szerint forr a levegő. El is mentek közösen Balira, hogy tisztába tegyék kapcsolatukat. Íme a sztárok friss szerelmének friss részletei.
2009. február 11. szerda 09:59 - Hírextra
A színészek között –bármilyen hihetetlen – egyáltalán nem ritka, hogy kialakulnak néha gyengéd szálak. Ott volt például Liptai Claudiáék esete, a színésznő szintén egy színházi darab közös szereplése miatt jött össze annak idején Gesztesi Károllyal.

Oroszlánék is egy párt alkotnak már régóta – a színpadon legalábbis. Az És mennyi szerelem című darabban a Madách Színházban szenvedélyes párt alkotnak, s annyira jól csinálják, hogy a színházi kollégák már el is kezdtek suttogni.

- Hetek óta arról beszél mindenki, hogy alakulóban van köztük valami – vallotta be a Blikknek egy a neve elhallgatását kérő színházi alkalmazott. – Hivatalosan nem vállalják a kapcsolatukat, nagyon vigyáznak, nehogy lebukjanak, de aki nap mint nap találkozik velük, azok előtt nem lehetett sokáig titok, hogy forr közöttük a levegő – mondta el a pletykás kedvű kolléga.

A két színész azonban jelen pillanatban sem cáfolni sem beismerni nem tudja a színházi pletykákat, ugyanis mindketten Balin nyaralnak. Egyszerre, egy időben. Oroszlán Szonja már egy jó ideje tervezte az utat egy szervezett program keretein belül, Csányi pedig az utolsó pillanatban csatlakozott a csoporthoz saját költségén.

Ezek után még ha akarják sem tudják cáfolni kapcsolatukat, mely ezek szerint sokkal több, mint barátság. A kérdés csak az, hogy most, miután kiderült a szerelmük fel fogják-e azt vállalni, illetve hogy a nyilvánosság mennyire fogja tönkretenni a nyiladozó szerelmüket.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását