2024. április 25. - Márk

Szexuális telhetetlenség? Nánási Pál Liptai Claudiát akarja! Mi lesz Ördög Nórival?

Alighogy elcsábította a fotós Nánási Pált, Ördög Nóri máris riválist kapott, nem is akárkit! Nánási ugyanis mostanában már Liptai Claudiáról fantáziál, de mint mondja csak szakmailag. Ördög Nórival is így kezdődött…
2009. február 10. kedd 09:55 - Hírextra
Az egész azzal kezdődött, hogy Liptai még korábban egy élő tévéadásban elkotyogta, hogy szívesen szerepelne a Playboy címlapján. A nyuszis magazin elsőszámú fotósa, Nánási Pál azóta is ezen agyal: már azt tervezgeti, milyen pózokban kapja majd le a „vörös démont”.

Ördög Nóri óta tudjuk, hogy kis túlzással az a nő, aki Nánásival képes egy komoly fotózásra, az nagy eséllyel meghódítja a sztárfotóst. De mit tud Nánási, amit más nem?

- Fontos, hogy komfortérzete legyen a modellnek, mert ez egyértelműen látszik a képeken – osztotta meg szakmai fogásait egy Borsnak adott interjúban a fotós. - Claudiának fantasztikus kisugárzása van, biztos vagyok benne, hogy aki a fotókat nézegeti, az is érezni fogja. Jól áll neki a dögös, szexi karakter, hiszen ez a sajátja. Nagyon szép képeket fogok készíteni róla, ha sikerül megegyezniük az újsággal – áradozott Liptairól az Ördög Nórival éppen a napokban összeköltöző aktfotós.

A Liptai Claudia rajongóknak azonban még várniuk kell egy kicsit a közös munkára. A régóta áhított munkakapcsolat ugyanis csak akkor jöhet létre, ha Liptai megállapodik a magazinnal – ez pedig még akár hónapokat is igénybe vehet.

- Boldog lennék, ha megtörténne a dolog – mondta szintén a Borsban Nánási. - Régóta kerülgetjük a forró kását, vagyis már hosszú évek óta tervezzük a közös munkát, valahogy azonban eddig nem jött össze. Claudia most remekül néz ki, a fejemben már látom is a képeket. Esetében természetesen kizárt a meztelen fotózás, fehérneműs képekben gondolkodunk – tette még hozzá a sztárfotós.

Azaz több mint valószínű, hogy Liptai Claudia – alakuljon bárhogy is a Gesztesi Károllyal való kapcsolata – vetkőzni fog. Örüljünk neki? Ki-ki dönthet ízlése szerint.

Még a végén ezek a meztelen képek fogják megmenteni Liptai és Gesztesi leharcolt házasságát…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását