2024. április 25. - Márk

Elképesztő! Liptai Klaudia mindent megmutat?!

Aki kíváncsi Liptai Klaudia testére, az drukkoljon Nánási Pálnak. Nánási fényképész, ő az, aki együtt van az Ördög Nóra névre hallgató „celebbel”. Hogy mit tud az arc? Fényképezni, állítólag. Sírva vigadjunk, celebéknél jópénzért bármit lehet.
2009. január 26. hétfő 11:09 - Hirextra
Úgy értem, hátulról fényképezni, miközben kutyával sétálnak.

Most viszont térjünk vissza arra, hogy Liptai Klaudia (L. K.) vetkőzik, talán. A hír a Blikktől származik, amiből persze vagy lesz valami, vagy nem, a lényeg, hogy a lehetőség megvan rá. Amikor pedig a lehetőség megvan valamire, akkor az már csak a sajtómunkásokon múlik, hogy szenzáció lesz-e vagy sem.

L. K. meztelenkedése még nem történt meg, de valószínűleg máris sok pénzt hozott a Blikknek azáltal, hogy címlapon hozták a „hírt”. L. K. amúgy 35 éves, s ő az élő példa arra, hogy a pénz fiatalít: negyven felé úgy viselkedik, mintha húsz évvel fiatalabb lenne. Egy 17 éves kamaszlányt jó esetben arcon küldenek a szülei egy tenyeressel, hogy „térj észhez kislányom, a pénzért még nem kell lemenned debilbe”, úgy fest azonban, hogy L. K. környékén nincs senki, aki szólna, hogy a pénz és a hírnév megszerezhető úgy is, hogy az ember lánya nem csinál marhát saját magából.

Főleg harmincöt évesen…

Amúgy, ha meg is történik a fényképezés, a kimenetel továbbra is adhat okot kérdésekre: a photoshop és a smink ugyanis csodákra képes.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

2009. január 30. 20:39
Én még ilyen pénzéhes nőt nem láttam, mint a Liptai! A sok celebek között Ő a legjobban pénzéhes. Csak azt nem tudom, hogy mit tud ilyen jól csinálni, hogy állandóan képernyőn van. (Már megint új müsorokban fog szerepelni.) Annyira unom már, hogy allergiás vagyok a hangjára, az örökös poénkodásra és színészkedéseire. A teste rossz, csak a jó sminkje teszi meg a vörös haja. Klau! Vonulj vissza egy kicsit, légyszi! Ja, és jó reklámot csinálnak a nem létező válásodról, ugye?
2009. január 30. 20:33
Én még ilyen pénzéhes nőt nem láttam. Valamit nagyon jól csinál, hogy állandóan képernyőn van (újabb müsorokban szerepel), már annyira unalmas. Allergiás vagyok az örökös jópofizására, színészkedésére (miért nem inkább színészkedik?), szinte nincs egy természetes megnyilvánulása. Alakja pocsék, és csak a jó sminknek köszönheti, ahogy kinéz. Klau! Vonulj egy kicsit vissza, légyszi!
batuka2
2009. január 29. 14:25
Irigyek

Azért mertt nem egy pláza cica még lehet tökéletes és kölömben is nem vagyunk egyformák vetköz csak te vörös démon hajrá had irigyeljenek csak,legaláb anyit mutes magadbol mint Zoltán Erika hajrá
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását