2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Ördög Nóra: Vége!

Ördög Nóra ma először nyilatkozott azóta, mióta kiderült: elhagyja férjét és a jövőben más oldalán keresi a boldogságot. A népszerű műsorvezetőnő a Blikk újságírójának kérdéseire válaszolva beszélt házasságáról és Nánási Pál fotóshoz fűződő viszonyáról.
2009. január 12. hétfő 08:05 - Hírextra
Az interjú során elmondta: a férjével, Rubin Kristóffal helyrehozhatatlanul megromlott a kapcsolata, s már nem lát esélyt arra, hogy közösen meg tudják oldani a problémáikat. Kristóffal elég hosszú (7 éves) kapcsolatuk volt, melynek során kapcsolatuk számtalanszor került mélypontra sokszor voltak összezördülések, viták kettejük között. Eddig mindig sikerült együtt továbblépniük a nehézségeken, de most Nóra ragaszkodik az elhatározásához.

A házasságuk kihűlését a folyamatos eltávolodás okozta, amely a négy hónap alatt folyamatosan következett be, s Kristóf argentínai tartózkodása alatt érte el azt a szintet, amikor neki ki kellett mondania: ennyi. Nóra nem szeretné, ha a közvélemény számára úgy tűnne, hogy az őt fotózó Nánási Pál „elszerette őt” a férjétől. Szerinte házassága megromlása és új kapcsolatának kialakulása nem függnek össze egymással.

Abban bízik, hogy noha férjével közös a munkahelyük, a munkatársaik kellően éretten tudják majd kezelni a helyzetet és nem nehezítik meg számukra a békés elválást. Nóra mindenesetre megtette a következő lépést: elköltözött otthonról, jelenleg albérletben él.
  
Forrás: hirextra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását