2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Szaftos részletek Ördög Nóri botrányos szerelméből

Íme egy mindent elsöprő, kontinenseken átívelő nagy magyar celebszerelem! Ördög Nóra Amerikában akarja megvárni, amíg az általa és újdonsült szerelme, Nánási Pál által keltett hullámok lecsillapodnak. Addig is íme kapcsolatuk újabb részletei!
2009. január 2. péntek 08:29 - Gedei Szilárd
Mint már oly sokszor és sokaknál, náluk is minden egy fotózáson kezdődött. A Bors szerint azonban nem a Playboy-fotózáson kezdtek el érdeklődni egymás iránt a fiatalok, hanem egy kicsivel előbb. Ugyanis már egy Margit körúti ház falán is sokáig díszelgett az a plakát, amelynek készítése közben már Nánási Pál fotós és az RTL Klub (Szombat esti láz) műsorvezető hölgye között kialakult valamilyen kölcsönös vonzalom.

Ez nem csak Szombat esti láz

Ezek után a nyuszis magazin műtermében készülő nem is teljesen pucér képek (ördög Nóri csak azzal a kitétellel vállalta el a fotósorozatot, hogy nem kell teljesen levetkőznie) már csak olajnak bizonyultak az amúgy is pislákoló tűzre. A Bors információ szerint ezen a fotózáson lobbant szerelemre a két fiatal. Ugyan fiatalak még mindketten, azt a tényt azonban nem szabad elhallgatni, hogy ekkor már mindkettejüknek volt családjuk – de ezek a családok nem bizonyultak hosszú életűnek.

Ördög Nóri férje például, Rubint Kristóf kénytelen volt Argentínába utazni a szintén RTL Klub-os produkció, a Celeb vagyok, ments ki innen! kedvéért. Ráadásul mindössze augusztusban döntöttek úgy Nórával, hogy összekötik életüket, de az új, mindent elsöprő szerelem miatt a friss házasság már ezt az egyszerű próbát sem állta ki: Nóra és Kristóf elhidegült egymástól.
Csakhogy a közben kialakult új kapcsolat Nánásival még Nóra szerint talán egy kissé vállalhatatlan volt, ezért döntött úgy a műsorvezető nő, hogy megvárja a Szombat esti láz utolsó adását és utána azonnal elrepül melegebb éghajlatra újdonsült szerelmével. Ekkor már Nánási is külön élt feleségétől, így örömmel repítette Amerikába kis kedvesét.

A Bors úgy tudja, hogy a fiatal pár most is éppen Amerikában tartózkodik, s csak azért nem jönnek még haza, mert arra várnak, hogy lecsillapodjanak az általuk keltett hullámok. Az ügy pikantériája, hogy a megcsalt kedves, Rubint Kristóf is Amerikában van, az ott élő édesapjánál.
Persze az egy az amerikai forgatókönyvírókat is megszégyenítő fordulat lenne, ha a két fél a Tengerentúlon találkozna egymással.

Pláne, ha kibékülnének!
Forrás: hirextra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

lopicigazsi
2009. január 2. 15:05
Nem kap túl nagy figyelmet ez a kisördög? www.afal.hu
Irisz
2009. január 2. 11:13
Mélységesen felháborít, amikor ilyesmi történik. Egy kedves, szimpatikus, na és persze nagyon szép kis nőnek ismertük meg Nórit, aki olyan lelkesedéssel beszélt "nagy szerelméről", akihez nem régen ment hozzá feleségül. Szegény férje örülhet, hogy még ennyire az elején kiderült, milyen nő is valójában a párja. Hiába bujdosik el Amerikába, vagy akárhova, szégyellheti magát!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását