2024. április 16. - Csongor

A tesója leverné Győzikét

Győzike kezd hervadni. Már nem olyan ütős. Kéne valami új. Tudják ezt az RTL Klubnál is, ahol a Győzike show keretében megszellőztettek egy rémlátomást: Győzike testvére, Zsolti saját show beindítását tervezi. A Hírextra most segít feldolgozni a nem minde
2008. november 17. hétfő 18:29 - Gedei Szilárd
Így is a pánikközeli állapotot hozza az emberre a tudat, hogy Gáspár Győzike soha véget nem érő showjának mellékvizén testvére, a 33 éves Zsolti is megpróbál a lehető legjobban kijönni a buliból. Csakhogy ennél a családnál a buli minimum egy saját televíziós műsort jelent. Azaz vigyázat emberek, mert ha a Győzike-féle Gáspár család nem ütött volna elég nagyot itt a másik, a fapados, de annál szórakoztatóbb Zsolti-féle!

Zsolti show: megérett rá a közönség

Gáspár Zsolt: halálos gázolás
1995. szeptember 24-én az akkor 20 éves Gáspár Zsolt körülbelül 170 kilométeres óránkénti sebességgel gépkocsijával halálra gázolta Balázs József 60 éves helyi lakost. A bíróság jogerősen bűnösnek találta Gáspárt, ám Göncz Árpád köztársasági elnök kegyelemben részesítette.(Magyarázat: Az elnöki határozathozatalnak minden esetben feltétele, hogy az igazságügy-miniszter előterjesztést tegyen a köztársasági elnök részére. Akkoriban Dávid Ibolya állt az igazságügyi tárca élén, így neki is bele kellett egyeznie Gáspár Zsolt felmentésébe. Az amnesztiakérelmek elutasításához vagy helybenhagyásához a köztársasági elnök nem fűz indokolást.)
Gáspár Zsolt ifjabb Gáspár Győző énekes, volt nógrádmegyeri polgármesterjelölt testvére; illetve idősebb Gáspár Győző vállalkozó fia.
(virtus.hu)
- Még mindig nem hiszem el, ami velem történik! Sosem gondoltam volna, hogy az emberek ennyire szeretnek, de nagyon jó érzés. Mai napig meglepődök, ha odajönnek hozzám autogramot kérni, vagy gratulálni. Éppen ezért is jutottunk arra a döntésre a menedzseremmel, hogy megértett a magyar közönség a Zsolti showra - mondta a Gáspár család másik "sukár csávója", Zsolti.

Lehet, hogy a közönség megérett rá, a főszereplőnek azonban még van némi gyúrnivalója a saját imázsán. Először is el kéne döntenie, hogy mégis milyen úton indul el a hírnév felé - ha már a testvérke oldalán nem akar. A zenerajongók eldönthetik, hogy jó, avagy rossz hír a következő: Gáspár Zsolti saját cédében gondolkodik. Hát persze, aki gyerekkorában arról álmodozott, hogy saját kazettája fog megjelenni...

- Még nem tudom, hogy a lemezem a roma, pop vagy jazz stílust fogja képviselni, mert az én szívemhez mindegyik közel áll, de napokon belül kiderül. Aztán már csak egy kiadót kell találnunk a menedzseremmel, aki kiadja a Zsolti cédét - osztotta meg mindenkivel az örömhírt mindenki Győzikéjének legkedvesebb öcsikéje.

Celeb lesz és kész

A fenti mondat egyértelműen fellebbenti a fátylat a profi módon felépített médiaszereplő hátteréről. Először is, a roma, a pop és a jazz-zene képviselői egy emberként rezzennek össze, hogy vajon melyik zenei irányzatot szemeli ki végül vadászterületeként Gáspár Zsoltika, hol is szeretne garázdálkodni, de nem is ez a lényeg. Másodszor ott a megszellőztetett kis infó, hogy bizony mindez napokon belül kiderül - a bulvárlapoknak is kell valami. Aztán ott a menedzser is, mert hát ugye annak, aki szeretne betörni, bizony elkél a segítség. A derék jobbkéz szerepére egyébként legjobb barátját, Zolit kérte fel a Gáspár család legújabb szeme-fénye, aki a hírek szerint nemcsak az étrendjébe szól majd bele, hanem az imidzsébe is. Nehéz munka, annyi szent.

Zsolti beszólt
Gáspár Győző testvére, Zsolt úgy véli, a showman-nek több időt kellene a családjával tölteni. Szerinte a szereplések miatt romlott meg kapcsolata Beával is, ami persze mostanra rendeződni látszik.
Zsolt kendőzetlen őszinteséggel beszélt testvéréről az Esti Frizbi felvételén Hajdú Péter műsorvezetőnek. Azt is elmondta, hogy Győzi a családnak is bemutatta Ildikó nevű barátnőjét, ők azonban amellett kardoskodtak, hogy béküljön ki Beával.
A showman testvére szerint Győzinek többet kellene lemennie a sertéstelepükre is. Zsolt elmondta, testvére nagyon jó szívű, ha kell, bármiben segít. (storyonline.hu)
Ehhez bizony menedzser kell, bár egyes rossz nyelvek szerint Zsoltikánk a felesége is elég kemény asszony hírében áll. Rácz Judit Filoména ugyanis az Index szerint az ország legnagyobb adócsalója és annyi pénzzel tartozik az adóhivatalnak, amennyi 185 évi átlagfizetést tesz ki. Azaz sok pénzzel. Hogy ez igaz-e, arról az egész család egy emberként hallgat, élen az ifjabb Győzővel, a család legismertebb tagjával.

Bőven akad még tehát elintéznivalója a Győzike show által ismertté váló Zsoltinak, aki azonban már most gondol a nem túl távoli jövőre is: egy olyan gigaméretű televíziós realityt tervezget, amely talán még a nagy példakép, édestestvére Gáspár Győző műsoránál is fenomenálisabb lesz.

- Hazudnék, ha azt mondanám, hogy örülnek neki, sőt, a feleségem először hallani sem akart róla, de mit csinálhatnék, ha erre van igény? - tette föl a kérdést magának Zsolti.

Komolyan gondolják

Bizony, ha egyszer erre van igény... Persze nem kell egyből kétségbe esni, vagy éppen bújni a tévéújságot keresve az új műsor címét a programfüzetben. De nem árt rá felkészülni. Zsolti ugyanis olyannyira komolyan gondolja a sztárrá válás rögös útján való elindulást, majd a vélhető célba érést, hogy nemsokára a Cool TV műsorvezetői székében találkozhatunk vele.

Tényleg komolyan gondolja a showmankedést.

A baj azonban az, hogy a jelek szerint az RTL Klub is komolyan gondolja Zsolti showmankedését...
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását