2024. március 29. - Auguszta

Hal a tortán

Pantinchin Edina, Tóth Gabi, Mark, Bódi Guszti és Schobert Norbi méri össze főzőtudását a Hal a tortán adásaiban. Az öt mozgalmas este alatt Guszti és Norbi összebarátkoznak, Pantinchin Edina könnyekre fakadt, Norbi pedig a vendégsereg szeme előtt köszönt
2008. október 9. csütörtök 14:33 - Hírextra
A hét első szakácsa Mark volt, aki életében először csapolt sört saját kezűleg a vendégeinek. Már a bevásárlás során érik meglepetések, a borkereskedésben például elkérik a személyijét, a zöldséges pedig megadja neki a lánya telefonszámát. Úszószemüvegben pucolja a hagymát, és német receptből készíti a desszertet. A vacsora alatt Bódi Guszti Edina dekoltázsára tesz megjegyzéseket, Edina pedig Schobert Norbit próbálja meggyőzni, hogy egyen krumplit. Az este végén Mark jazzt énekel a vendégeknek.

Kedden Tóth Gabira került a főzés sora, aki tényleg mindent beleadott. Szó szerint kézzel-lábbal dolgozott a menün. Ugyanis az aperitifként kínált musthoz maga taposta a szőlőt a kádban. A vacsora többi részének elkészítésében a felmenői segédkeztek, nagymamája kalácsot gyúrt, apukája a bográcsot kevergette, és az anyukája is besegít a főzésbe. A házi készítésű mustot az összes vendég megitta, Gabi pogácsájának pedig még Norbi sem tud ellenállni. A társaság együtt énekli az Aranyesőt az asztalnál, Edina pedig teljesen zavarba hozza Markot, amikor megpuszilja.

Szerdán Bódi Gusztihoz látogat a társaság, aki rögtön munkára fogja őket. Vasvillát ragadnak és az istállót kell kitakarítaniuk. Guszti különös örömmel figyeli, ahogy az egész héten cikizett Edina is zokszó nélkül végzi a munkát. Cserébe kiadós vacsorát tálal, halászlét, paraszttálat rengeteg hússal és palacsintát. Az este során Edina és Mark egyre inkább összemelegednek, Norbi pedig látványosan falja a vacsorát, még a mogyorókrémes palacsintából is kétszer eszik. Edina a fürdőbe zárkózik, miután Guszti a melleit kritizálja.

Csütörtökön Pantinchin Edinának kellett helyt állnia a konyhában. A desszerhez rumra van szüksége, de nem akar egy egész üveggel megvenni, ezét bemegy egy kocsmába, és kimérve kéri. Marktól egy szívvel díszített tortát kap ajándékba. Norbi és Gabi bejárják Edina lakását, még a meztelen fotóit is alaposan kielemzik. Az egész társaság azt taglalja, hogy Norbi feladta az elveit a vacsorák alatt, ezen az estén még a cukros szószt is megeszi. Gusztit viszont annyira lelkesíti Norbi módszere, hogy még azt is megígéri, soha többé nem eszik kenyeret.

Pénteken Schobert Norbi látta vendégül az egész társaságot, aki több okból is szívvel lélekkel készült erre az eseményre. Nemcsak a vacsoravendégek miatt, hanem azért is, mert feleségével, Rubint Rékával aznap este ünnepelték a hatodik házassági évfordulójukat. Így az egész társaság szeme láttára köszöntötte fel Rékát, és Bódi Guszti segítségével elénekelte neki a Távollét című Szécsi Pál dalt is. Norbi és Guszti egyébként olyannyira összebarátkoztak, hogy közös fitness dvd kiadását tervezik mulatós dalokra kialakított gyakorlatokkal. A vendégsereget Norbi a Dunán kialakított vízi vidámparkkal várta, wakeboardoztak, Mark még a vízbe is beleborult.
Forrás: Red Lemon Media
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását