2024. április 19. - Emma

Dobálták a melegeket, felgyújtottak egy kisbuszt, megtámadták a képviselőket

Folyamatosan dobálták üvegekkel, petárdákkal, kövekkel, tojásokkal és sörös dobozokkal a melegek felvonulását az ellentüntetők. Molotov-koktélokkal támadták a rendőröket, szétvertek rendőrautókat, számos politikust, sajtó dolgozót ütlegeltek és rengeteg s
2008. július 5. szombat 20:05 - Hírextra
Este nyolc: takarítanak

Nyolc órára kiürült a Hősök tere, már takarítanak. A további utórezgések későbbre várhatók.



Öt sérült, negyven őrizetes

A Hír TV értesülései szerint öten sérültek meg, mintegy negyven rendbontót állítotak elő.

Munkatársunk is megerősítette: a helyzet durva volt, a Hősök tere jelenleg csatatérre emlékeztet. Őt szerencsére nem érte baj.

Megverték Horn Gábor szabaddemokrata politikust is - értesült az Index. Rajta kívül megtalálták a Klubrádiót tudósító Orosz Józsefet is. A riporter megsérült az arcán és a vállán, néhány percre az eszméletét is elvesztette.

Irány a Váci út

A melegek biztonságba juttatása után a Váci út felé szorítják ki a két-három tucatnyi tüntetőt a Hősök teréről.

A kisföldalatti a belváros felé halad; csak a Bajcsy-Zsilinszky útnál állt meg. A felvonulók további programot nem terveznek, szeretnének épségben hazajutni.

A Dózsa György úttól a Lendvai utca felé indultak a tüntetők, a Hír TV riportere szerint ők is hazafelé készülhetnek.

Durvul a helyzet

Hét óra előtt néhány perccel a rendőrök menekítik ki a melegeket az '56-osok teréről: a meghirdetett koncert elmarad. A kisföldalatti aluljárója felé vezetik őket. Időközben érkezett a hír: megtámadták Lévai Katalin volt esélyegyenlőségi minisztert, és Szetey Gábor korábbi államtitkárt, aki tavaly a média nyilvánossága előtt vallott szexuális identitásáról. A Hír TV munkatársa nem tud sérültekről, kollégái beszámolói szerint többen is vannak: a rendőrök közül is többen.

'56-osok tere


A melegfelvonulás ellen tüntetők felszedték az utcaköveket, és azokkal, valamint Molotov-koktélokkal dobálják a rendőröket. A rendőrök vízágyúkkal és könnygázzal próbálják helyreállítani a rendet, a csuklyás, fekete ruhás ellentüntetőket a Városliget felé szorítják. Az MTI úgy tudja, hogy több rendőr ruhája meggyulladt a Molotov-koktéloktól.

A Hősök tere előtt a rendőrök biztonsági okokból megállították a Meleg Méltóság Menetét, a felvonulók a tervezettől eltérő útvonalon, mellékutcákon keresztül érték el az 56-osok terét. Az MTI tudósítójának jelentése szerint a Műcsarnok mögötti részen az ellentüntetők megtámadták a melegfelvonulás résztvevőit, Molotov-koktélokkal és petárdákkal dobálták őket.



A Hősök terénél a kordonokat teljesen szétverték a melegfelvonulás ellen tüntetők, akiket a rendőrök megpróbálnak a Városliget felé, illetve a Dózsa György úton a Keleti Pályaudvar vagy a Váci út irányába szorítani.

A rendőrség az MTI-vel azt közölte, hogy egy Andrássy úti lakásban ismeretlen összetételű vegyi anyagokat, savakat tartalmazó üvegeket, gyúlékony anyagot tartalmazó palackokat és folyadékkal töltött tojásokat találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a lakásban tartózkodó hat férfit előállították, ellenük közveszély okozás bűncselekményekének elkövetése megalapozott gyanúja miatt indul eljárás, szakértők bevonásával.

Az MTI információi szerint eddig 26 embert állítottak elő a rendőrök a demonstrációkon.

A rendőrség felkészült
Az Erzsébet tértől a Felvonulási térig az Andrássy út két oldalán végig kordonokat állított fel a rendőrség a Meleg Méltóság Menet, illetve az ellentüntetők vonulásának biztosítására - jelentette az MTI helyszíni tudósítója.
Az Erzsébet téren két órával a felvonulás kezdete előtt több mint 20 csapatszállító teherautó, mintegy 50 rendőrségi mikrobusz és járőrautó várakozott, a tér közelében vízágyú és több száz, védőpajzzsal felszerelt rohamrendőr állt. A rendőrség helikopterrel is ellenőrzi a környéket.   
Az Andrássy úton már kora reggel felállították a fémkordonokat, a lámpaoszlopokra térfigyelő kamerákat szereltek fel, és az út mindkét oldalán a mellékutakat is kordonokkal zárták le. A bekötőutakon rendőrautók és csapatszállító teherautók állnak, a Felvonulási tér környékén szintén kordonnal zárták le az indulási és érkezési területet.
A nagyobb útkereszteződésekben 80-100, teljes védőfelszerelést viselő rendőr várakozik, az Oktogonnál a csapatszállító teherautók mellett vízágyúk is felsorakoztak. Nem közlekedik a kisföldalatti és több útszakaszon forgalomkorlátozást, illetve teljes lezárást vezettek be.
A városban fokozott rendőri jelenlét tapasztalható, főként fekete ruhás és kopaszra nyírt fiatalokat, hátizsákokat cipelőket igazoltatnak, illetve motoznak a rendőrök.
A melegfelvonulás résztvevői az Erzsébet tértől az 56-osok terére 16 órakor indulnak el, míg velük szemben pedig, azonos útvonalon, azonos időben egy magánszemély által meghirdetett demonstráció halad. Kora este, ugyancsak az Erzsébet tér-56-osok tere útvonalon "Hideg Büszkeség Napja" elnevezéssel szintén ellendemonstráció lesz, ahol több szélsőséges szervezet jelezte részvételi szándékát.
*
145
Száznegyvenöt autót szállított el a rendőrség a szombati demonstrációk helyszíneiről, az '56-osok teréről, az Andrássy útról, a Hunyadi térről és a Jókai térről.
A rendőrség honlapján közölt tájékoztatás szerint az autókat a Városligeti fasorba, az Ajtósi-Dürer sorba, valamint a Teréz körút környéki utcákba vitték.
Az elszállított gépkocsikról a Forgalomirányító Központ 354-1899-es városi telefonszámán lehet érdeklődni.
Rongáltak, áll a bál

A melegfelvonulás ellen tüntetők felszedték az utcaköveket, és azokkal, valamint Molotov-koktélokkal dobálják a rendőröket. A rendőrök vízágyukkal és könnygázzal próbálják helyreállítani a rendet, a csuklyás, fekete ruhás ellentüntetőket a Városliget felé szorítják. Az MTI úgy tudja, hogy több rendőr ruhája meggyulladt a Molotov-koktéloktól.

Több tévétársaság közvetítőkocsiját is megrongálták a tüntetők: így megsérült a köztelevízió autója is.

Az ellentüntetők a Hősök tere felől a Városliget felé menekülnek, a rendőrség beüzemelte a vízágyút, ami ellen Molotov-koktélt próbáltak bevetni. Áll a bál a Hír TV szerint.

Pontosítás


A Liszt Ferenc tér környékén az út mindkét oldalán több száz ellentüntető fogadta a Meleg Méltóság Menetét. Az arcukat sállal, csuklyával eltakarók folyamatosan dobálják és mocskolják a felvonulókat. Az ellentüntetők megpróbálták megbontani a kordont és rátámadtak a rendőrökre, akik válaszul könnygázt vetettek be.

A menet az Erzsébet térről rohamrendőrök és teherautók sorfala között halad a Városliget irányába. Mintegy másfél ezer ember vesz részt a felvonulásban.

A kamionokról zene szól, mögöttük mennek transzparensekkel és szivárványszínű zászlókkal a másságukat nyíltan vállalók és szimpatizánsaik.

A bekötőutaknál mindenütt több száz bámészkodó és ellentüntető várakozik, akiket rohamrendőrök sorfala és fémkordon választ el a demonstrálóktól. Az út két oldaláról folyamatosan gyalázzák és dobálják a melegeket.

Dobálnak

Folyamatosan dobálják tojásokkal és sörös dobozokkal a melegek felvonulását az Andrássy út két oldalán álló ellentüntetők. Az MTI tudósítói szerint több embert eltaláltak már.

A Hír TV tudósítója szerint többen kellemetlen szagú sajttal is dobálják a felvonulókat - ezekből néhány a sajtó képviselőinek is jutott. A csatorna másik munkatársa elhajított üvegről is beszámolt: ő körülbelül ötven fős csoportot lát, a felvonulók több mint ezren vannak számításai szerint. A kéretlen tárgyakra nem reagálnak.

A Meleg Méltóság Menete az Erzsébet térről rohamrendőrök és teherautók sorfala között halad a Városliget irányába. Mintegy másfél ezer ember vesz részt a felvonulásban.

A kamionokról zene szól, mögöttük mennek transzparensekkel és szivárványszínű zászlókkal a másságukat nyíltan vállalók és szimpatizánsaik.

A bekötőutaknál több száz bámészkodó és ellentüntető várakozik, akiket rohamrendőrök sorfala és fémkordon választ el a demonstrálóktól. Az út két oldaláról folyamatosan gyalázzák és dobálják a melegeket.

A Liszt Ferenc téren nagyjából 100-200, árpádsávos zászlókkal megjelent ellentüntető várja a menetet.



Szintén elindult a melegek felvonulása ellen tiltakozók menete az '56-osok teréről. A néhány száz tüntető némelyikének csomagjait átvizsgálták a rendőrök.

Kezdés előtt: bemelegítettek

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a gyújtogatás miatt három embert előállítottak. Tafferner Éva hozzátette: eddig tíz embert állítottak elő.

Az MTI információi szerint a rendőrök könnygázt vetettek be, az ellentüntetőket az Aradi utca felé szorították. A villamosok az Oktogon előtt vesztegeltek.
Forrás: MTI-Hírextra.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Don Caló
2008. július 9. 09:57
" Budaházy: Buziparádé után
2008. július 07. 14:43HunHír.Hu-információ
A liberalizmus urainak meg üzenjük, hogy vége annak az időnek, hogy minden az ő elképzeléseik szerint halad, hogy a közéletet ők irányítják. A nemzet egy - egyelőre kisebb, de öntudatos - része kiszabadult a szorításukból, és felemelte a fejét. Semmit nem felejtünk el, és semmit nem bocsátunk meg. Nem tárgyalunk, nem alkudozunk, és nem vagyunk megvesztegethetőek. Harcolni kezdtünk, és győzelmeket arattunk. Felfedeztük erőnket, és már soha többé nem lehet visszakényszeríteni minket a járomba.

Újra köszönet a bátraknak!

Hazafiak! Azt hiszem az idei buziparádé „remekül" sikerült. Kijelenthetjük, hogy Európában sehol nem kísérte ilyen heves ellenállás a ferde hajlamúak magamutogató felvonulását. Igaz nem tudtunk olyan jól felkészülni, mert nekünk kellett alkalmazkodnunk az ő rendezvényükhöz, és sok minden csak a helyszínen derült ki, meg nappal is volt, ami szintén a mi helyzetünket nehezítette, de még az én várakozásaimat is felülmúlóan önállóan és ötletesen teljesített az ellenállás. Köszönet ezért mindenkinek, aki tojást dobált, vajsavat fröcskölt, a rendőrökkel harcolt vagy bármely más módon hozzájárult az eredményhez. Külön köszönet a huligánoknak, akik a Hősök terén megnyitották a második frontot, ahol a Liszt Ferenc téri ütközet után átcsoportosuló erőkkel együtt megakadályozták annak a szégyennek a megtörténtét, hogy az aberrált menet honalapító vezéreink szoborcsoportja előtt vonulhasson el.

Azt gondolom józan ésszel felmérve, ezt a parádét jövőre nem rendezik meg, de ha igen, akkor még keményebb választ kell adnunk rá.

Nagyon fontos leszögeznünk néhány dolgot. Mi nem a buzerancia kiirtásáért harcolunk. Azt teljesen megszüntetni nem lehet. Mindig jelen volt az emberi társadalomban, és jelen is lesz mindig valamilyen mértékben. A lényeg, hogy ne állítsák be egyenlően elfogadhatónak a normális férfi-nő kapcsolattal, és ne népszerűsítsék követendő mintaként ilyen ocsmány felvonulásokkal. Egyébként a homokosok nagy részének erre nincs is szüksége, degenerációjukból adódóan többnyire félénk, visszahúzódó jellemű emberek, akik kerülik az ilyen nyílt összetűzéseket. E mögött a jelenség mögött ugyanaz a pusztító eszme, a liberalizmus áll - mely köszönhetően a mi nyomásunknak - kénytelen volt maga az élére állni az idei parádénak, hogy egyáltalán legyen, mert különben a buzi-szervezetek valószínűleg visszaléptek volna az egésztől.

Mi elsősorban eme eszme mögött felsorakozó erők ellen harcolunk. Ők azok, akik leprivatizálják vagyonunkat, ellopják pénzünket, tönkreteszik iskoláinkat, egészségügyünket, drogra szoktatják ifjúságunkat, ránk szabadítják a cigányokat és egyéb idegeneket, gyalázzák szimbólumainkat, ünnepeinket, pusztítják erkölcsünket, buziságra nevelik fiainkat, kurvaságra lányainkat hagy fogyjon nemzetünk. Céljaik elérése érdekében gátlástalanul felhasználnak mindent, politikát, médiát, rendőrséget vagy akár a homokosokat is. Nem számít, ha százmillióba is került a szombati nap (úgyis az adófizetők fizetik), de akkor is kell, mert az ilyen rendezvények kellenek a végső célhoz. Teljesen szétverni a társadalom önvédelmi erejét, hogy jól ki lehessen fosztani.

Mi ezen erők ellen álltunk föl most is, és március 15-én is, és 2007. október 22-én is, és 2006. szeptember 17-től kezdve mindig, amikor csak harcba szálltunk. Van egy nagyon fontos megközelítése annak a jelenségnek, ami ma Magyarországon zajlik. Azt mondják mi intoleránsak vagyunk. Nem. Intoleránsak a szerbek vagy a bolgárok, akik az első ilyen parádéra rátámadtak (egyébiránt helyesen tették), meg se engedve, hogy kibontakozzon a dolog. Mi magyarok hagytuk, hogy a liberalizmus teret nyerjen hazánkban, és megmutassa magát teljes mivoltában. Mi hagytuk, mert mi nem előítéletek (pedig sokszor hasznos lenne), hanem tapasztalatok szerint szeretünk viszonyulni a dolgokhoz. Mi megtapasztaltuk a saját kárunkon, hogy ez az eszme mit művel, és felkeltünk ellene. Ebben vagyunk mi úttörők ma Európában. Ezért vagyunk népszerűek a nyugati társadalmak (ahol félmillió buzi bulizhatott önfeledten) hazafias szervezetei között. Mert ők erre nem voltak eddig képesek. Ezt tartsátok szem előtt, és legyetek magatokra büszkék, mert ez az igazi büszkeségre okot adó dolog, és nem az, ha valaki buzi.

A liberalizmus urainak meg üzenjük, hogy vége annak az időnek, hogy minden az ő elképzeléseik szerint halad, hogy a közéletet ők irányítják. A nemzet egy - egyelőre kisebb, de öntudatos - része kiszabadult a szorításukból, és felemelte a fejét. Semmit nem felejtünk el, és semmit nem bocsátunk meg. Nem tárgyalunk, nem alkudozunk, és nem vagyunk megvesztegethetőek. Harcolni kezdtünk, és győzelmeket arattunk. Felfedeztük erőnket, és már soha többé nem lehet visszakényszeríteni minket a járomba. És a többi testvérünket is ki fogjuk előbb-utóbb szabadítani onnan. Nincs már visszaút, győzelem vagy halál!

Budaházy György "
...
2008. július 6. 11:24
"Melegfront

Egy ütközet margójára
Jelentés a tűzvonal közeléből, de még a mérgesgázból


Budapest lebénult. Ameddig a szem ellátott az utcán, mindenfelé rendőrök. Okupacia, vagyis megszállás. Az elvtársi idők köszönnek vissza. Most már csak az Ifjúgárda hiányzik, hátha teljessé válik a kádári rendszer.

Azzal a különbséggel, hogy most nem üldözik a homokosokat, hanem védik.

A közpénzek tengerét költötték ma arra néhány aberált figurára, akik kedvéért minden tömegközlekedés lebénult a menet vonzáskörzetében. A pesti körúton semmi közlekedés, és az Andrássy úton. Az Andrássy úton dupla kordon. Végig az úttest szélén, meg a becsatlakozó utcák sarkain.


Érkezik az erősítés, pedig a „műsor” el sem indult


Már délután az Oktogonnál figyelve három órakor cikáztak a rendőrautók a menet két végpontja között. Ki tudja mitől is félhettek? Vagy kit és mitől félthettek? Nagyjából hasonló hasmenésük volt, mint Bush látogatásakor.

Jött egy kemény csoport és erősen éltették Benito Mussolinit. Szabályos menetoszlopban érkeztek. Amikor mind kiértek a körútra, előkerültek az óriási petárdák. Ugyancsak menekültek a rendőrök. A vajas sütemények boltja előtt álldigált egy mikrobusz, tele röndérekkel. Nicsak!, hopp egy óriás petárda az utastérben. Büdösek voltak, amikor izzott alattuk az ülés. Nem volt porral oltó készülék a kocsijukban!


Kristályvízzel a porral oltó helyett


Ekkor azután beindult az Izreltől vásárolt vízágyú a színes löttyel. Persze futott mindenki. Futottak, mert ezek mindenkit levadásznak, akit ez a folyadék megfest. Sunyi módszer! Ahhoz nincs bátorságuk, hogy egy az egyben megütközzenek az ellentüntetőkkel. Pontosan tudták, akkora felháborodás az ügy miatt, hogy hiába a talpig páncél, csak veszíthetnének.

Volt kiktől védeni a menetet. Már fél négy körül járt az idő, amikor a házasságkötő terem felőli sarkon kisebb tömeg rendesen skandálta, hogy „Mocskos buzik!”.

Valamiért ez a csoport hamarosan eltűnt, amikor egy csapat rebiszes felsorakozott. A mindenféle kordonok erdejéből a rendőrök határozott udvariassággal kiterelték az embereket az utcasarkoknál felállított rácsok mögé. Nem tudtam lakatot tenni a számra. Nyomtam a jeges szöveget a szemük közé, valahogy így az Eötvös utca sarkánál:

„Bávó fiúk! Majd ha ti gyerekeiteket környékezi a buzi, akkor kit fogtok terelni, vagy verni? Nem ég le a bőr az arcotokról? Állj vigyázzba a munkáltatód előtt! A mi adónkból érettünk szolgáltok!”.

Nem sok kellett az ott álldogálóknak, meg az éppen érkezőknek, menetből folytatták.
Barátommal csak tébláboltunk az Aradi utca Teréz körút sarkán. Vagy száz záptojás várta az értő markokból való röppályára indítást. Maradt népány, de a többit a rendőrök törölgették magukról. Néhány pillanat alatt történt az egész, de a szaghatás és a kékek arca felejthetetlen.


Veszélyes fegyverek, zápított tojás


Sokakkal megindultunk az Aradi utcán a Hősök tere felé. Valahogy hamar elsiklott a talpak alatt a távolság. Egyszerre csak a Hősök terén voltunk.

Ott várt minket az igazi meglepetés. Buli a köbön. Kemény fiúk néztek farkasszemet a talpig páncélozott buzivédőkkel. Szétszóródva a téren ment a szöveg. Kisvártatva tömörödés alakult ki a kemény magból, és rohamot indítottak a rendőrsorfal ellen. Csak úgy röpködtek a mindenféle flakonok, sörösdobozok, sörösüvegek, de egy rövid ideig keményen petárdáztak a srácok. A rendőrök néha kitámadtak a sorból, de nem túl erős meggyőződéssel tették, mert néhány méter futás már meg is ártott a fizikai képességeiknek.

Mint egy állóháború. Néhány lépés előre, aztán futás hátra. Közben rengeteg szöveg. Ezt a Szépművészeti Múzeum elől néztem. Kisvártatva átsétáltam a Műcsarnok oldalára, onnan figyeltem tovább. Mindeközben körözött a két rendőrkopter.


Rendőrkopter. Ugyan mit láthat eftike?!


Az egyik hosszasan lebegett az Andrássy út torkolata felett feltűnően alacsonyan, hogy szinte a pilóta arcát is látni lehetett.


A homályt a petárdák sokasága okozta


A java még csak ezután következett. A meleg-menetet nem tudták felvezetni az eredeti útvonalon. Valahol kerültek hát, és egy mellékutcán nyomult az erőszakos, magamutogató pederaszta gyülevészség a színpadjuk felé. Ez a tákolmány az elvetélt Demszky-féle homokóra mellett volt körbeketrecezve. Érdekes analógia: homokosoknak homokóra. Figyelmes vezére a liberális hordának ez a Gábor gyerek! Hát nem?


A mocsokmenet és a felháborodott pestiek


Összesen egy IFA sikeredett a büdös csőcseléknek, és szépen csendben iszkoltak a rácsok védelme felé. Persze a rendőrsorfal hathatós védelme adta a lehetőséget. Jókora távolságból biztosították a ketrecet, méghozzá dupla sorban. A harmadik sor a ketrecen belül volt kénytelen öklendezni. Mert azért azt látni kellett, ezek az ösztönlények a természetes biológiához vonzódnak, csak éppen agresszívek, brutálisak. Akik két forintért a saját véreiket betonra verik.


A marconák sora mögött lopakodó génhulladékok


Sunnyogtak a rendőrszakaszok a Városliget fái között, de a hírek szerint kemény leckét kaptak a tiltakozóktól.


Az AVH a bitók tövében. Újra a szakmában?


Közben a Fasor sarkánál a volt Építők Szakszervezetének Székháza előtti hatalmas díszláncot megbontották. A nagyjából húsz centis vas idomokkal tették teljesen szellőzővé az arra tévedő rendőrautók ablakait. Kicsit huzatos volt, de tovább tudtak iramodni. Ezt egyre gyorsabban tették, mert erősen körbevette őket a tömeg.

A Fasor sarkánál egy kisebb csoport erősen nekirontott az éppen az úttest túloldalán székelő(!) rajra. Kézitusára is sor került, utána meg visszavonuló futásra. Nem nagyon üldözték őket a rendőrök. S mivel a srácok erős ellentámadásba lendültek, szégyen a futás, de hasznos alapon a rendőrök épphogy a felszerelésüket el nem dobálva nehézkesen lendületbe jöttek, elfele menetben.


A vesztére váró csoport


A következő rendőr csoport már a könnygázt lőtt ki. Futás a Thököly út felé, de csak keveset. A sorfal megtorpant. Emitt a sorok újra rendeződtek, és halkan visszaszivárogtak a Hősök tere felé.

Úgy gondoltam, ebből már csak futkosás lesz ide-oda. A Damjanich utca sarkánál a troli megállóba beállva nézelődtem egy keveset. Sokáig nem jött a járat, így odafordultam egy éppen ott várakozó fiatal lányhoz. Megkérdeztem, mikor ment el az előző troli.

A következő pillanatban jött egy középkorú hölgy, aki kiáltozta, hogy fussatok fiúk. Ledöbbentem. Miért?

Egy pillanat múlva legalább hatvannal bekanyarodott nyolc-tíz civil rendszámú autó, és sorba ugrálta ki a civilruhások. Összesen egy darab rendőrnek lógott a nyakában azonosító. A többiek, mint a vadállatok, amikor kerítik a csordát, vizslattak az arcok között. Talán a szám is tátva maradt ekkora arcátlanság láttán.

Tíz másodperc alatt három fiatal fiút kiválasztottak találomra, akik mentek az arcukon az aszfalton, amikor az embervadász benderlogok földre teperték őket. A saját szememmel láttam, amikor a srácnak utcai piszokkal volt tele a nyelve. A rendőr úgy szorította, hogy már a nyelve jött kifelé a száján. Többen ráüvöltöttek erre a főmajomra, hogy lazítson a fogáson, mert ha megöli a fiút, egy rendőr sem éli meg a naplementét. Kicsit beszart, és lazított a fogáson. Ekkor láttam a fiú lila nyelvén az utca kövének szürke nyomát.

A másik gyereket plakátnak használták. A srác egyé vált a vakolattal a szorítás hatására, amikor vagy négyen gondoskodtak a hathatós elfogásról.

A harmadik fiút már kicsit odébb kapták el. Hátratekert karja teljesen lila volt a szorítástól, ahogy meghajlásra kényszerítette a zsoldos.

Mert ezek nem rendőrök! A cion-bolsevik-liberális mocskok zsoldosai ők. Látszik a szemükben, hogy szinte büszkék arra, hogy a liberális kommunista csürhe ráuszíthatta őket az egészséges emberekre.

Vajon ezt a népárulást jól megfizetik? Egy frászt! De hát ennyi iskolázottságért ennyi a harminc ezüst! Ugye Júdás-ivadékok? Nem követitek az áruló apostol példáját? Nem? Pedig nagyon ideje volna!

Ez az egész roham civil rendszámú autókkal volt végrehajtva. Civil rendszámok!

Vígaszként el kell árulnom, akadt egy hölgy, aki végig, minden rendszámot felírt. Lesz ebből még egy kevés keveredés.
Ugye eftikék?
Szégyen rajtatok zsoldosok!

Ma bebizonyította Budapest népe, és a sok vidékről is érkezett fiatal, hogy nincs helye a pesti utcán a magamutogató riherongy pederasztáűknak.

Köszönet minden bátor harcosnak, akik kimutatták a foguk fehérjét!

Van még remény, hogy ez az ország egyszer kommunista és szadesz mentes lesz! Legalábbis, ha előtte el nem hordják az irhájukat.


Budapest, (ami mégsem buzipest) 2008. július 5.

A Polgárinfó olvasóit képekkel is tudósította:
Lengyel Károly"
...
2008. július 6. 10:30
az Origón az összes evvel foglalkozó cikkhez csatolt hsz. topik "bedőlt" tegnap este! a "t.cég" letiltotta őket, mer' nem bírta elviselni a "nyomást" amit az elsöprő töbségében a buzikat elítélő és hát valóban sok esetben nekieresztett szavakkal is tarkított véleményeket!
aztá' most láttam, előjöttek egy "összegző cikkel" éppen, de már úgy indítva, hogy NINCSEN HSZ. rovat hozzá!
és ez áll az ilyen írásaik alatt: "tetszett ez az írásunk?" igen? nem? (opciók)
és utána: ha nem tetszett, írja meg nekünk MIÉRT!

ez az "email" ment "opcióként" nékik ott:
##
"...mert az összes evvel kapcsolatos hsz. topikot letiltottátok és ehhez má' indulásból sem engedtek hozzászólni. mert buzivédő zsidó kisebbségként a többségre erőszakolnátok a természetellenes és undortkeltő dolgaitokat.
és: remélem a te gyereked/gyerekeid is buznyák, homokosok lesz/lesznek! és legfeljebb a sz@ros seggén át ajándékoz meg téged unokával. na, azt majd letilthatod (mert esetleg má' szégyellni fogod) a közönség elől. bár esetedben/nálatok ki tuGGYa... :-P"
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását