2024. április 19. - Emma

Az MDF szerint a főváros irracionális

A Magyar Demokrata Fórum Fővárosi Frakciója irracionálisnak és fölöslegesnek tartja, hogy a BKV vezérigazgatói posztjára nemzetközi pályázatot írjanak ki. A nemzetközi pályázat kiírásával a főváros vezetése átesik a ló másik oldalára, hiszen az előző vezé
2008. május 14. szerda 16:36 - Hírextra

Az MDF szerint a lemondott vezető kinevezésekor és most is hiányzik a megfontoltság a fővárosi vezetésből. A már elkövetett hibát – pályázat nélküli kinevezést - nem hozza helyre a legszélesebb körben, nemzetközi szinten meghirdetett új vezetői pályázat.

A Főpolgármesteri Kabinet szerint a jelentkezőtől - többek között - elvárják a megfelelő végzettséget, a vezetői gyakorlatot, a válságkezelési tapasztalatokat. Az MDF Fővárosi Frakciója szerint ezekkel a képességekkel és kézségekkel magyar szakemberek is rendelkeznek. Annak pedig kicsi a valószínűsége, hogy egy külföldről érkező pályázó képes legyen megoldani azt a helyzetet, amelyet a személyszállítási törvény és az állam és a főváros közötti szerződés hiánya okoz.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását