2024. április 25. - Márk

Demszky jutalmat ajánl

Demszky Gábor főpolgármesteri keretéből 100 ezer forintot ajánl fel annak, aki segíti a rendőrséget Csintalan Sándor megverőinek elfogásában - közölte az MTI-vel a Főpolgármesteri Hivatal sajtóosztálya.
2007. december 12. szerda 12:24 - Hírextra

"Nem emlékszem, hogy Csintalan Sándorral valaha is egyetértettem volna, sem amikor szocialista volt, sem amióta fideszes lett. Ugyanakkor veszélyesnek és megengedhetetlennek tartom, hogy bárkit, aki újságíróként dolgozik, nyilvánosan képviselt véleménye miatt fizikai inzultus érjen" - áll a főpolgármesternek az MTI-hez eljuttatott levelében.

Demszky Gábor azt írja: "sokan vannak, akik velem együtt viszolyogva nézik, amit Csintalan Sándor műsorvezetőként művel. Nekünk, demokratáknak az a dolgunk, hogy vitatkozzunk ezekkel a nézetekkel, és ne engedjük, hogy bárkibe erőszakkal beléfojthassák a szót".

A főpolgármester felajánlását abban az esetben is érvényesnek tekinti, ha a tettesek kézre kerülnek, de nem bizonyítható, hogy újságírói véleménye miatt támadták meg Csintalan Sándort. Demszky Gábor szerint ugyanis a nyomozás nem minden esetben tudja feltárni az indítékot.

Kedden este lakóháza mélygarázsában verték meg ismeretlen tettesek Csintalan Sándort, a Hír TV műsorvezetőjét.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását